Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Gandrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.296 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Hals Entreprenørforretning V/Jan Madsen, 93629362 GandrupFå et tilbud !

Brolægger Gandrup

Brolægger Gandrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Gandrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Gandrup?

Du finder lettest en brolægger Gandrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Gandrup på.

Brolægning priser i Gandrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Gandrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Gandrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Gandrup

Når du leder efter en billig brolægger Gandrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Gandrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Gandrup

Eksempler

Reetablering af kloak (ligger gemt under nuværende nylagte fliser)
I 2006 blev hele indkørselen lagt med nye herregårdssten, og i den forbindelse valgte vi (desværre) at få nedlagt vores kloak i indkørselen med det resultat, at der nu ofte står vand i indkørselen når det regner. Vi vil gerne have genoprettet vores kloak, som blot er dækket til med en jernplade under stenene. Derudover vil vi gerne have etableret en ny afløbsrist i carporten.
Indkørsel
Uforpligtende pris på belægning/terasse/indkørsel.
Vi skal have lavet en tilbygning til vores hus, og i samme omgang vil vi gerne have lavet nyt belægning rundt omkring huset incl terrase, og belagt indkørsel og område foran huset som er dækket med granit skærver nu. Vi vil gerne have de nye betonfliser i 40x40, og i alm lys grå. (Med mindre det ikke er godt at bruge til indkørsel). Desuden ved vi ikke om der skal gøres noget ved indkørslen, for at sikre at der ikke kommer kørespor i belægningen på sigt. Vi kan evt selv pille de gamle holmegaardssten op og fjerne dem.
Byggetilbud.dk ©