Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Galten-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.474 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Harald Røgen & Sønner A/S, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Designhaver ApS, 84648464 GaltenFå et tilbud !
O K Maskinudlejning Anlægsgartner & Entreprenørfirma, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Skovby Anlæg, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Galten Overgaard, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Nb - Beton V/Niels Braüner, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Drømmerhaver, 84648464 GaltenFå et tilbud !
Haveservice v. Søren Hagelskjær, 84648464 GaltenFå et tilbud !
HW Haveservice I/S, 84648464 GaltenFå et tilbud !

Brolægger Galten

Brolægger Galten er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Galten.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Galten?

Du finder lettest en brolægger Galten ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Galten på.

Brolægning priser i Galten og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Galten eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Galten, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Galten

Når du leder efter en billig brolægger Galten, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Galten er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Galten

Eksempler

Totalopgave på etablering af indkørsel,terrasse og sti
Det er et nyt hus hvor vi ønsker et tilbud på udgravning og etablering af underlaget med stabilgrus inkl. fliselægning. Der er tale om 145 m2 indkørsel hvor der er lagt stabilgrus i 50% af området. Flisen er en betonflise på 40x40x6 Der er en terrasse på 58 m2 Flisen er en grå betonflise på 40x40x5 Der er en sti rundt om huset på 32 m2 Flisen er en grå betonflise på 40x40x5 Vi vil gerne have 2 tilbud - et med fliser og et uden fliser.
fliselægning
Fliselægning omkring nybygget hus. Grunden er rimeligt plan.
Lægning af havefliser omkring nybygget hus
Om opgaven kan følgende beskrives: Fliserne skal være 30x60 (nogle steder kan 30x30 bruges så der skal skæres minimalt) Fliser skal være i grå (den billigst :)) - Gerne pris med og uden fliser (kan selv købe fliser hjem hvis det er) Fliserne skal lægges i mønster rundt om huset som på skitse (se vedhæft) Der er allerede udført bundopbygning (se vedhæft over hvilket arbejde der allerede er udført) Arbejdet kan tidligst udføres slut august/start september Arbejdet skal udføres i Galten/Skovby ved nybygget hus
til vores parkeringsplads hvor tunge lastbiler og gaffeltrucks færdes
til vores indkørsel med kørsel af tunge kørtøjer op til 35ton, ønsker vi fliser. Jorden er fjernet og hældt stabiliserings grus, pænt banket ned.
Omlægning og udvidelse af nuværende terasse
Vi skal have lagt en ny terasse, og fjernet den gamle. Der er på stedet for den ønskede placering pt. græs eller terasse anlagt med herregårdssten. Arbejdet ønskes udført håndværksmæssigt korrekt, og med bortskaffelse af materialer og jord. Opmåling ønskes for korrekt tilbud og aftale omkring sten. Udspecificer gerne arbejdet, hvad der gøres og hvilke materialer der bruges.
Indkørsel og gangsti til hus
Indkørsel på ca 200 m2 og gangsti til hus fra indkørsel på ca 40 m2.. ved indkørsel er granitskærver og ved sti er græs og lidt herregårdssten.. dog ønskes 60x30 fliser..
Brolægning Galten
Vi vil gerne have forlænget vores terrasse i haven, og søger derfor et godt tilbud på at få lagt det underlag der nu skal til plus at få lagt fliserne til det færdige resultat. Der er et bed lige nu hvor terrassen så skal være istedet for. Det kan vi evt godt selv grave op. Mvh Chris Wittrup
Brolægning Galten
Udbygning af fliseareal i forhaven. På nuværende tidspunkt er dette et græsområde. Området danner en rektangel.
Brolægning Galten
Hej vi ville høre hvad det ville koste at få lavet to terrasser, gang langs huset plus indkørsel i 30x60 fliser. Der er ca 170m2 ialt. Prisen kan være med sten som i skaffer eller at vi evt selv køber sten. Men når i henvender jer med pris skal vi bare vide om det er med sten og alle materialer eller om det kun er for arbejdet. Mvh Chris & Natasja
Brolægning Galten
Omlægning af indkørsel. Indkørsel er med hældning ned mod kommunalvej. Der skal ligeledes støbes en ramme så stenene ikke løber. Vi skal nok sørge for at selv pille stenene op. Jeg går ud fra stabilgrus / sand kan bruges fra eksisterende indkørsel. Ved eksisterende indkørsel kan jorden fra den nye indkørsel ligges. Måske skal der bruges lidt ekstra jord til at plane ud med på den gamle indkørsel.
Brolægning Galten
Vi skal udvide eksisterende terrasse med yderligere 390cm x 420cm. Der er græs på området nu. Vi kan bruge jorden andetsteds i haven.
Brolægning Galten
Indkørslen skal omlægges pga. kørespor og hævning til kantstenshøjde (vej skal nyanlægges med ekstra lag asfalt). Kantstenen er endnu ikke blevet lavet, men ifølge kommunen sker det til efteråret. Mangler materialer til stabilisering af indkørslen
Brolægning Galten
Byggetilbud.dk ©