Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Fyn-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.522 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Næsby Anlæg & Pleje v/Jesper Braad Hansen, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Haverum og Friluftsliv, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Palle Nissen, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Anlæg & Have, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Misola. ApS, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Cj Entreprise V/ Claus Jørgensen, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Friis Kloakmester ApS, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Steen, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Biobyg ApS, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Alexanders haveservice, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Talal Ismail, 50005000 Odense CFå et tilbud !
Troels Lundstrøm, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Adrian Fjord, 50005000 OdenseFå et tilbud !
Futuregarden.dk, 50005000 OdenseFå et tilbud !

Brolægger Fyn

Brolægger Fyn er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Fyn.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Fyn?

Du finder lettest en brolægger Fyn ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Fyn på.

Brolægning priser i Fyn og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Fyn eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Fyn, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Fyn

Når du leder efter en billig brolægger Fyn, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Fyn er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Fyn

Eksempler

Fliseterrasse
Vi har ca 80 kvadratmeter: gamle fliser skal væk der skal graves og lægges nye nyholm fliser Vi ønsker 2 tilbud 1. på hele baduljen 2. vi sørger for fliser og grus/sand
Lægning af fliser til terrasse og indkørsel
30x30+6 fliser - der er stabilgrus - men skal lægges ekstra på, blot for at komme op i højden til huset (ca. 9 cm). Fliserne skal ikke lægges forbandt men lige.
flise belægning
Ny terrasse i have
Ny terrasse ønskes anlagt hvor vi nu har en lidt ujævn græsplæne. Det forventes der skal stilles en mindre pavilion direkte på terrassen i det ene hjørne. Terrassen skal være 9 x 6m fraset at der skal skæres en firkant ud på 9 kvm i et af hjørnerne til et bed. Prisen skal være inkl alt.
Nørregade 54 i Odense
Der er tale om optagning af toppede brosten, reetablering af regnvandsbrønde og afløb, etablering af nyt stabilt grundlag for nye sten og selve belægningen med herregårdssten. Porten bibeholdes med brosten. Vi kan mødes på adressen Nørregade 54 til nærmere gennemgang af opgaven.
Udvide eksisterende terrasse
Der er lavet terrasse på 10 kvm med 30 x 30 cm betonfliser Denne ønskes udvidet i både bredde og længde til ca 20 kvm
Udvidelse af terasse
Udvidelse af terrasse. Grus 10 cm lagt, fliser er købt og står klar inden for få meter (flisestørrelse som små herrregårdsten). Der skal afrettes, stampes og lægges fliser. Størrelse: ca 4,5 m x 8 meter. Billede kan sendes, hvis det ønskes af tilbudsgiverne.
Etablering af overkørsel i offentligt fortov ind til privat grund.
Der er ikke indkørsel til mit hus, og det ønsker jeg anlagt. Fordi der i forvejen ikke er nogen indkørsel, skal der søges om diverse tilladelser; overkørsels- og opgravnings-tilladelse. Fortovet er belagt med 'Odense-klinker'. Jeg vil gætte på at størrelsen på klinkerne er 215x105x50. Så opgaven er: Indhentning af tilladelser hos Odense Kommune. Lægning af klinker i fortov efter forskrift fra Odense Kommune. Etablering af 'asfaltrampe' fra vejen op på fortovet. (Etablering af kørebelægning inde på grunden foretager jeg selv)
Omlægning af fliser på terrasse
Terrassen skal omlægges. Tressen skal rettes op, og omlægges Der en støbt kant, bestående af store herregårdssten der skal rettes op og genstøbes. se vedhæftede billede.
omlægning af 16 m2 terrasse
Jeg har en terrasse, hvor en del på 16 m2. skal omlægges, så faldet bliver lidt mindre(der skal stå en mindre pool ovenpå). Herregårdsstenene har jeg, og tager dem selv op. Så det handler op en nem hurtig opg. med at rette til og lægge sten så de er i Water.
40m2 flisebelægning mellem vej og hus
Levering, planering og vibrering af stabilgrus og afretningslag. Lægning af almindelige grå herregårdssten 14x21x5,5cm Arealet er næsten kvadratisk, mellem hus og vej - en del danner bund i en carport. Området er et plant areal men med let fald væk fra hus og trappe. Jeg er pt. ved at grave overskydende jord af, så der bliver 20-25 cm plads til grus og fliser. Du må gerne udspecificere prisen, fliserne kan jeg evt. selv skaffe.
Indkørsel
Hej, Jeg har ca. 50 Kvadratmeter indkørsel hvor vi gerne vil have lagt fliser. Belægningen er pt. (efter hvad jeg har fået fortalt af tidligere ejer) stabilgrus, men så nåede tidligere ejer af huset ikke længere....
Terrasse, ny.
Fliser i indkørsel samt terasse
Vi har ca. 100 kvm2 plæne, vi ønsker belagt med fliser. Der er pt. fliser fra sokkel af hus og ca. 1 meter ud i forvejen. På den ene side af huset er der ca. 60 kvm2. Dette skal bruges som terasse. Foran huset er der ca. 40 kvm2 der skal lægges fliser - disse skal være understøttet, så der vil kunne holde biler. Vi ønsker en standardflise, men ikke endeligt besluttet hvilken. Huset er på Drejøgade, 5000.
fliser i gård
ca 40 m2 gård mellem forhus (byhus) og baghus. Gammel betonbelægning skal fjernes først. Adgang gennem ca.1 m bred gang i forhold. Mindre betonfliser eller herregårdssten iblandet ca 10 m2 chaussesten (placering ikke fastlagt)
Indkørsel og terasse/gangareal
Indkørsel på ca. 240 m2 Terasse/gang arealer på ca. 120 m2 4 x 50 cm beton fliser omkranset af chaussee sten
Lægning af Brosten
Det er i Odense og der er ca. 70 kvm, vil gerne have en pris både med og uden brosten, da jeg har adgang til Brosten selv
Fliser på lille terresse
Jeg tror der skal fjernes noget jord og derefte lægges et lag grus før 30 gange 30 fliser lægges.
Byggetilbud.dk ©