Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Frederiksberg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.700 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Joanna skrev en bedømmelse af Mbyg
for opgaven Isoleret skur på 16…
for opgaven Isoleret skur på 16…
Det hele er blevet så flot. Han overholder aftaler og informere super godt undervejs. Vil helt klart bruge Morten igen til andre opgaver.
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Arunas Koch, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Anlægsgartner Tina Jantzen, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Brolægger og Entreprenør Bjarne Staal, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Nørgaard & Holscher, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Brolægger Michael Heberg Frede, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
NAP' Hands, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Mono Suciedad Anonima, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Jacques Martin Fioretti, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !

Brolægger Frederiksberg

Brolægger Frederiksberg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Frederiksberg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Frederiksberg?

Du finder lettest en brolægger Frederiksberg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Frederiksberg på.

Brolægning priser i Frederiksberg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Frederiksberg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Frederiksberg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Frederiksberg

Når du leder efter en billig brolægger Frederiksberg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Frederiksberg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Frederiksberg

Eksempler

Klinker på trappe- 4 trin
Forventer at finde klinker selv. Gl trappe m gamle klinker, som skal skiftes ud. Stød skal pudses.
Genetablering af sti
Vores sten på stien er efterhåmdem blevet porøse og godt slidte.
Græsarmeringssten
Lægning af græsarmeringssten på nedkørsel til kældergarage. Jeg har stenene liggende klar. Tilbud skal være inkl. grus osv.
ny belægning
Optagning af gl sten og nylægning. Grunden hælder mod huset på ca 17 m( langsiden) og skal rettes op der.
Rådhusbelægning
Renovering af indkørsel og sti/terasse system i ejerforeningen.
Herregårdsblokke foran bed - frederiksberg
17 meter herregårdsblokke. Formentlig 2 i højden. Skal laves som vedhæftede billede. Det andet billede viser området. Der er to små træstubbe som evt kan saves over under jordoverfladen. Flere billeder kan sendes. Telefon 61 63 84 14
Omlægning af SF sten
Vi har en parkeringsplads hvor sf stenene er ved at grave sig op af snadet. Al sand mellem stenene er nogle steder væk og mellemrummet er vædsentlig større end det burde være resulterende i at stenene i bund og grund står løst oven på jorden.
Overkørsel
Overkørsel fra vej over fortorv med rette godkendte fliser samt 30 cms udgravning af 20kvm indkørsel
Brolægning Frederiksberg
Har ryddet et område på ca. 16 kvm I min baghave på Frederiksberg mhp opførelse af redskabsskur og sti adgang dertil. Området er netop ryddet for buske og grene samt rodfræset. Jeg forventer du kan lægge de grå havefliser ca 40x40 cm på et lag af stabilgrus m.v. på de ca 16 kvm. Jeg skriver ovenfor, at jeg har materialerne. Dette passer ikke. Jeg kan købe dem hjem, men kan du skaffe dem billigere betaler jeg gerne supplerende for det. Giv venligst et skarpt tilbud på fliselægningen med og uden fliser. I tilbuddet skal du inkl. udgifterne til grus og sand. Det medbringer du. Mvh Schultz Spørgsmål? ring meget gerne 30425865 Opgaven forventer jeg skal udføres om 2-3 uger
Brolægning Frederiksberg
Det drejer sig om en terrasse på 25 m2, hvor der er en plan og velholdt græsplæne. Jeg vil bede om et tilbud på denne terrasse samt et tilbud på denne terrasse plus en mindre terrasse på 5 m" i alt 30 m2. Begge steder er det en god plan plæne. Vi ønsker en betonflise 50*50 cm. Jeg ser frem til at høre fra jer.
Brolægning Frederiksberg
Vi skal have lagt Chaussesten hele vejen rundt om sandkasse, og halvt rundt om et legehus. Lys grå Chaussesten (ca 9x9 cm), og tilbuddet skal indeholde materialer, samt bortskaffelse af overskydende jord.
Brolægning Frederiksberg
Området er cirka 3 x 14 meter og der ligger fliser på halvdelen af området. På den anden halvdel har der stået nogle store træer og buske, hvis rødder har displaceret de eksisterende fliser. Vi ønsker hele området reetableret med nye fliser fra huset til rækværket. Der skal selvfølgelig fjernes en del jord (og rødder først). Måske kan vi selv gøre dette, eller I kan give os en god pris på det? Vi er hvert fald interesserede i, at høre om mulighederne for, at få hele området etableret med fliser. Se venligst vedhæftede foto.
Brolægning Frederiksberg
Jeg ønsker at modtage et tilbud på levering af stabilgrus og udjævning/stampe gruset til mine to indkørsler. Jeg har selv fliser og ønsker som udgangspunkt selv at lægge dem. I må dog gerne give en tillægspris på at lægge fliserne også. Jeg ønsker ligeledes et tillægstilbud på at I graver jord af og bortskaffer jorden, men jeg regner med selv at stå for den del også. Altså må tilbuddet gerne bestå af separate priser på: - Bortgrave og bortskaffe jord - Aflevere, stampe og udjævne stabilgrus - Lægge fliser. Se gerne vedhæftede fotos af de to indkørsler. Mvh Joanna
Brolægning Frederiksberg
Vi har ca 8 - 9 sten selv, men leder efter brugte sten skaldeplads der hvor buske står idag Se vedlagte
Brolægning Frederiksberg
Et græsområde ønskes udskiftet med chaussesten
Brolægning Frederiksberg
Der ønskes tilbud på ca. 250-280 kvm rådhusbelægning ( fire kvadratiske fliser og chaussesten omkring). Det drejer sig om en rektangulær indkørsel samt en lige sti vinkelret fra indkørslen ind til haven. Chaussesten må meget gerne være brugt og blandede, gerne inklusiv "bohus"-stenen (den rødlige granit). Dette kan alternativt fremskaffes selv. Der skal forinden graves 3 større buske op. Opgaven er på 2000 Frederiksberg, må gerne udføres i løbet af foråret/forsommeren, men senere gør heller ikke noget.
Brolægning Frederiksberg
Byggetilbud.dk ©