Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Fredensborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.252 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Tømrermester Julius Kopp, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Ö-Blomst v/ Annette Øblom, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Den Grønne Gren, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Multiservice v/ Niels Frederik Jensen, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Cut & Care ApS, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
J.V. Træfældning v/Jesper Vedel, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Thomas Plum, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Brolæger, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Lønholt Kloakservice ApS, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Kloakcentralen Ivs, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Entreprenør Bo Hansen Aut.Kloak- Mester, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Andersen Anlæg ApS, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Holsteen Byg ApS, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Linds Haveservice, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Skovsbøl enterprise, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Møllers Grønne Service, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Arborist og haveservice, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Smuk Hæk v/Morten Mikkelsen, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Hagen Gardens, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
CHS Skov- og landskabspleje, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
havespecialisten, 34803480 FredensborgFå et tilbud !
Morsings Haveservice, 34803480 FredensborgFå et tilbud !

Brolægger Fredensborg

Brolægger Fredensborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Fredensborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Fredensborg?

Du finder lettest en brolægger Fredensborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Fredensborg på.

Brolægning priser i Fredensborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Fredensborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Fredensborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Fredensborg

Når du leder efter en billig brolægger Fredensborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Fredensborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Fredensborg

Eksempler

Lægning af betonfliser
Se vedhæftede
Nye fliser i gårdhave
Skal lægges en drænrist også som skal forbindes med ca 6 meter langt rør til regnvandsbrønd Gerne naturfliser
15 cement-fliser genplaceres i carport
Der skal genplaceres 15 fliser i carport. Fliserne ligger i en eksisterende carport, hvor det var nødvendigt at grave nedenunder, hvorfor fliserne blev løftet af. De skal nu genplaceres.
genopretning af trappe
Vi har en trappe lavet med granit kant og brosten på toppen med 10x10 sten i trappen, som efte rmange års slid trænger til genopretning. samtidig skal vi have lagt gårdspladsen med perlesten med kant til græsplæne!
Udvidelse af eksisterende terrasse
Lang smal indkørsel
40 meter lang smal indkørsel, der pt. har knust beton som køreunderlag skal erstattes med et lille hjørne bestående af chaussesten, et område på ca. 30 m2 i 60x60 cm fliser og resten skal være 2 rækker kørefliser 60x60 cm med granitskærv i mellem.
omlægning af terrasse og cykelparkering
lille rækkehushave. gamle fliser skal fjernes. ca 2 m2 af de gamle fliser skal genbruges foran huset. der skal lægges 18-19 m2 fliser i haven. det areal er lidt større end nuværende fliseareal. jeg mener at et hegnselement kan skrues af for lettere adgang til haven.
omlægning af flisser og trapper
gang of lille teresse omlægning Trapper ca. 11 trin skal også rettes.
Lang smal indkørsel
Lang smal indkørsel med fliser og grå skærv ved siden af flisegangen - se vedhæftede fil.
terrasser -sti -trapper
2 stk. terrasser med sti og trapper rundt om pool
Brolægning Fredensborg
se vedhæftet detaljeret beskrivelse samt fotos af hus på grund.
Brolægning Fredensborg
Udgravning til 50 m2 indkørsel og 140 i forhaven. Der skal sættes granitkantsten ned 70 stykker 100x20x8 cm Kører selv jord væk. Flise som skal lægges er vedhæftet.
Brolægning Fredensborg
Indkørslen på 151 m2 skal være med fliser i en tykkelse beregnet til en indkørsel Fliser almindelige grå - alternativt skal hver anden kvadrat (4 stk 30x30) være med koksgrå fliser Bestående brolægning skal fjernes Alternativt tilbud excl materialer
Brolægning Fredensborg
Jeg har fliser og grus. De skal bare lægges i et cykelskur og på en plads ved siden af. Jeg har gravet ud til det. Jorden er meget hård. Stabilgrus, så tænker ikke der skal bruges pladevibrator
Byggetilbud.dk ©