Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Espergærde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.176 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Kim Christensen, 30603060 EspergærdeFå et tilbud !
J. Berner Pedersen Entreprise A/S, 30603060 EspergærdeFå et tilbud !
Jarlens haveservice, 30603060 EspergærdeFå et tilbud !
D. Have & Anlæg IVS, 30603060 EspergærdeFå et tilbud !
With Holding ApS, 30603060 EspergærdeFå et tilbud !

Brolægger Espergærde

Brolægger Espergærde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Espergærde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Espergærde?

Du finder lettest en brolægger Espergærde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Espergærde på.

Brolægning priser i Espergærde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Espergærde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Espergærde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Espergærde

Når du leder efter en billig brolægger Espergærde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Espergærde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Espergærde

Eksempler

Opretning forhave med eksisterende sten.
Pyntning på eksisterende forhave. Natursten ligger i bunke, der skal laves mindre væg 4 meter. Udgraves rende til jordafskærmning 4 meter x 20 cm. Budget max 10000,-
Terrasse
Har fjernet gamle sten fra terrasse og ønsker ny terrasse lagt. Se billede (NB fjerner alle sten inden håndværkeren kommer). Under sten er der en masse grus. Ønsker nye sten lagt og at der graves noget grus væk, da gruset pt. går for langt op af sokkel. Arbejdet kan udføres hvornår det passer håndværker. Der er købt fliser ind til projektet og der er købt ukrudtsdug. Men hvis der skal bruges mere grus/andet grus eller sand, så har jeg ikke købt det. Fliserne er 30x30x5 cm i beton og med små sorte kopsten som til sammen skal danne rådhusbelægning.
brolægning
Vi har en terrasse med Københavnerbelægning. Der er nogle bede i tetrassen som vi have fjernet. Vi har selv brosten og bortskaffelse af jord finder vi ud af.
Udskiftning af belægningssten
Udskiftning af gammel flisebelægning ca 90 kvm + trappe med 21 trin. (Se billeder) Tilbud ønskes incl materialer men excl bortkørsel af gamle fliser.
Etablering af overkørsel
Nye fliser på eksisterende havegang og terrasse
Vi har en havegang hele vejen rundt om huset, samt en terrasse, belagt med gule mursten. Dem vil vi gerne have udskiftet med nye fliser, 40x40 eller 50x50.
Brolægning af lille plads mef chauseesten
En lille plads på 2 kvadratmeter hvor fliserne er sunket. Sksl tages op og lægges igen. Sten og grus haves
P-plads, 2x trappe, 2x støttemur, terrasse, fliser/sti rund om huset
Vi er ved at blive færdig med byggeriet af vores nye hus i Espergærde (forventede indflytning medio marts), og nu vil vi gerne komme i gang med vores haveanlægsprojekt, som vi gerne vil få et tilbud på. Huset ligger cirka 1,5m højere end vejen, på en grund som skråner opad: derfor ligger bagsiden af huset cirka 1m lavere end selve baghaven (græs). Så der skal bygges en trappe både foran huset (til hoveddøren) og en lille trappe fra gangarealet ved bagsiden af huset til baghaven. Vi havde oprindelige regnet med et budget på 150.000 DKK alt inklusiv, men alt afhængig af den valgte ”løsning” er vi klar over at det kan blive lidt dyrere. Meget kort beskrivelse:  foran huset: parkeringsplads til 2 biler, med støttemur, trappe til hoveddøren  langs med huset: o gangareal/sti rund om hele huset o terrasse i 2 niveauer (nederst med fliser, øverst i træ)  baghaven: o støttemur i 2 trin (fx med lavere beplantning i 1. trin) mellem gangareal bagved huset / terrassen og baghaven o trappe (adgang til baghaven) o enkelt skur (7x5m) og låge i eksisterende hegn Jeg har vedhæftet en lidt mere detaljeret opgavebeskrivelse, samt en tegning.
Tilbud på anlægning af sti og lille terrasse, herregårdssten
Anlæggelse af sti, ca. 10 x 2-2,5 m =25 m2 samt terrasse på ca. 4 x 7m = 24 m2 - ialt ca. 45-50 m2. Området gøres klar forud for, herunder fjernes gamle sten, rydder buske m.v., men uden planering. Skriv gerne evt. tilbud på mail, da jeg ikke kan fanges på telefon inden for normal arbejdstid. Opgiv gerne telefonnummer, så kan jeg ringe tilbage To billeder vedhæftet. Fra hæk hvorfra sti skal startes, andet billede viser der hvor sti skal anlægges ned til hoveddøre hvorfra der skal laves terrasse til bagerste murværk.
Udskiftning af belægning
Udskiftning af gammel flisebelægning ca 90 kvm + trappe med 21 trin. (Se billeder) Tilbud ønskes incl materialer.
Udskiftning af belægning
- Optagning og bortskaffelse af eksisterende gamle fliser. Samt nedtagning af gammel trappe. - Opbankning og bortskaffelse af eksisterende asfalt ved carport, samt råjord/græs i forlængelsen af asfalten. - Levering og etablering af stabilgrusbund i 25 cm. tykkelse foran det kommende parkeringsareal ved carporten. Så belægningen kan tåle bil kørsel. - Levering af aftræksgrus og fugemateriale til belægningen. - Levering og lægning af ca. 120 m2 rådhusbelægning med 4 stk. 40x40 fliser, som omkranses af en mørk portugisisk chaussésten. Rundt om huset vil der ud mod havemuren blive fyldt ud med granitskærver, for at dræne overfladevandet. - Levering og etablering af ny granittrappe i 1,5 m. bredde. Trappen laves med granitkantsten og fyldt ud med chaussésten i trædefladerne. Kantstene bliver samme slags granit som den der bruges i belægningen. - Brønde vil blive reguleret til færdig belægningshøjde, og der vil blive etableret fald væk fra huset eller mod afvandingsbrønde.
Lægning af fliser - 60x60
Lægning af 200-250 m2 betonfliser i formatet 60x60. Det drejer sig om terrasse samt indkørsel.
Udskiftning af fliser
De gamle fliser er fjernet. Der er lagt stabilgrus på indkørslen. Nye fliser er købt og står klar. Opgaven består af følgende: 1- Stampning af stabilgrus og afretningsgrus. 2- Lægge de nye fliser på (areal er Ca. 80 kvm.) 3- Pudsning af en væg. 4- Bortafskafflese af affald.
Brolægning Espergærde
Eksisterende fliser fjernes og nuværende græs og bed skal der ligeledes fliser på. Der er ligeledes en areal med beton foran caraport der skal brydes op og ligeledes påføres fliser
Brolægning Espergærde
Jeg har små 35 m2 sti og forparti (område foran huset) som skal have lagt nye betonfliser (flisemål: 30x60x5). De eksisterende fliser skal fjernes (der ligger herregårdssten i dag), området skal derefter nivelleres (det synker flere steder i dag pga alder) og så er der små/mindre områder med græs i dag, hvor der så også skal lægges fliser på. Der er også en mindre "have"-trappe på 3-4 trin der indgår i opgaven.
Brolægning Espergærde
Hej Jeg ønsker at få lagt nye fliser på en allerede eksisterende Terese, i den ene ende mod muren flugter et bed 50 cm bredt, som jeg ønsker at indrage til fliser
Brolægning Espergærde
Jeg har cirka 50 m2 terassse med gamle 70'er fliser der skal omlægges til 30 * 30 betonfliser. Jeg kan evt. selv pille de eksisterende sten op og få dem bortskaffet. Da jeg er meget opmærksom på at få vand væk fra huset så skal der naturligvis være et fald væk fra huset og hvor vandet ender i en "rende"med småsten ovenpå og et rør der kan opsamle vandet og ledes til faskine eller kloakafløb
Brolægning Espergærde
Goddag, Vi ønsker ny flisegang, der bindes sammen med eksisterende gangsti i haven. I alt op mod 30 meter flisegang. Måske kan der være tale om delvis genbrug / omlægning af fliser? Vi bor på koteletgrund med lang indkørsel, hvor der ligger perlegrus. Denne lange indkørsel er delt på tværs af stakit. Indenfor stakittet ligger der ca 9 meter med perlegrus, her ønsker vi den nye flise-sti, der forbindes med den gamle sti inde i selve haven, men hele denne nye, lange sti skal have et ens udtryk. På den ene side af denne nye sti i indkørslen, ønsker vi fjernet den eksisterende grus/lerholdige belægning og have den erstattet af god jord til et frugttræ. Måske vil det være nødvendigt at rette på trappen ned til selve huset (5 trin). jeg ser frem til at høre fra jer. med venlig hilsen Karen Halken,
Byggetilbud.dk ©