Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Esbjerg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Den Grønne Plæne, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Svane Entreprise ApS, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
KJ Multiservice v/Kenn Søgaard Jørgensen, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
24-7-Kloakservice.Dk Vest Ivs, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
Mand & bil - Esbjerg v/ Kent S Kristensen, 67006700 EsbjergFå et tilbud !
AP Have- & Ejendomsservice, 67006700 EsbjergFå et tilbud !

Brolægger Esbjerg

Brolægger Esbjerg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Esbjerg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Esbjerg?

Du finder lettest en brolægger Esbjerg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Esbjerg på.

Brolægning priser i Esbjerg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Esbjerg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Esbjerg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Esbjerg

Når du leder efter en billig brolægger Esbjerg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Esbjerg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Esbjerg

Eksempler

om lægning af indkørsel

Vi har ca.170 m2 indkørsel som skal lægges om, der skal bare bruges de sten der ligger der nu, som skal vendes, inkørselen er ujævn nu, derfor skal den rettes op.

Tilbud på ca. 150 kvm fliser
Indkørsel er ca 45 kvm. Her skal være betonfliser 60x30 kombineret med rækker med brosten (vi har selv gamle brosten vi gerne vil genbruge). Imellem hus og garage, langs huset på havesiden og terrasse er der ca 100 kvm - her skal bare være 60 x 30 fliser
belægning i forhave
har selv fliserne - betonfliser 30*60cm Opgaven: - fjernes ca. 15 cm jord - Levering af grus/sand - afretning og lægning af fliser
Lægning af betonfliser samt kantsten
Lægning af ca. 25 m2 40x40x5 beton fliser og lægning af ca. 7 meter betonkantsten. Hurtigst muligt. Evt. ekstra 25 m2 carport kørefliser om ca. en måned.
indkørsel
fjerne gl. belægning, rette op med sand og lægge ny belægning
brolægning
Har gravet ud og påfyldt stabilgrus og indkøbt materialer. Ønsker blot den sidst afretning og lægning af Holmegårdfliser 14 x 21 x5,5
Terrasse
Har kigget på nogle beton fliser hæfter billeder ved, noget i den stil havde vi tænkt os.
flisebelægning indkørsel
Rydning for fliser samt udgravning ,for opbygning af ny bund og herefter udlægning af fliser 57m2 og kantfliser ca 30 mtr. Nedbrydning af trappe og opbygning med cht. sten. Vil gerne have kontrol af kloak som ligger under indkøring.Faldstamme er ret ny har den tidligere ejer fortalt.
haster
Læg sti foran huset og ned langs huset . Har selv fliserne - betonfliser 30*60cm Opgaven: - fjernes ca. 5 cm lerjord - Levering af grus/sand - afretning og lægning af fliser
lave forhave om til p-plads
rydde eksisterende forhave for buske-græs og lægge fliser i arealet
Udskiftning af havefliser
Det er udskiftning af eksisterende herregårdssten
gangsti og bund i skur
Der ligger beton fliser i en del af områdes. Dette ønskes ligeledes bortskaffet.
Stenkant i forhave
En lille (ikke særlig høj) stenkant langs med fortovet og indtil huset i begge sider (12x1 meter) Fortovet falder lidt langs med huset og kanten skal laves så den følger huset. Så det bliver ca 1 sten på halvdelen og 2 sten ovenpå hinanden for resten.
Indkørsel og forhave
Vi skal have lagt fliser (30x60) der går skråt fra fortorvet op til huset. Der er blevet lagt knust beton og fået lagt sand (i bunker). Det er et areal på 175m2.
indkørsel, terrasse, kantsten og faskin
indkørsel, 150 m2, terasse 30 m2, 40 m kant sten, faskin til ca. 200 m2 overflade Ny brønd i terrasse
Udvide lille terrasse og faskine
Vi vil gerne udvide terrassen med ca 20 kvm2. Samt have lavet en faskine langs muren. Vi har selv stenene. Vi er i gang med at fjerne træer så det er klar! Terassen skal gå hen hvor trillebøren er og slutte ved de to potteplanter. Det skal gerne laves hurtigst muligt.
Halvbuet flisetrappe
Jeg har haft en bekendt til at lægge havets g med godt resultat. Han lavede også en smuk trappe. Desværre var et par af trinene skæve i den ene side, og trappen er nu pillet ned igen. Jeg mangler lidt sand og afsluttende fugemateriale. Trappen skal være buet med tre trin og befinder sig tæt på Stormgade, Esbjerg
Terasse
Terasse skal lægges rundt om udestue L form
Byggetilbud.dk ©