Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Egå-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Brødrene Benndahl I/S, 82508250 EgåFå et tilbud !

Brolægger Egå

Brolægger Egå er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Egå.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Egå?

Du finder lettest en brolægger Egå ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Egå på.

Brolægning priser i Egå og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Egå eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Egå, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Egå

Når du leder efter en billig brolægger Egå, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Egå er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Egå

Eksempler

Flisebelægning i indkørsel og carport
Flisebelægning i indkørsel og under ny carport (hvor der førhen har været en carport). 40 x 40 cm fliser Arealet måler: ca. 3,2 m x 13 m Indkørslen har været brugt siden 1966 - førhen har der været grus i indkørslen.
Stenene vendes - eller ny terasse ?
Jeg har en lille terrasse, hvor de fleste herrregårdssten er angrebet af flisepest. Jeg har forsøgt at vande dem med kautisk soda, med det resultat, at pesten nu er mindre til gengæld er stenene misfarvede (blevet mørke) Jeg overvejer om jeg skal have vendt mine sten eller jeg skal få lavet en træterasse.. Det skal nævnes, at der kun er adgang gennem mit hus..
Brolægger
Mangler bare at blive stampet og langt sten. Vi har sten :)
Herregårdssten i 50 m2 indkørsel, ca 8x6 meter
Bortkørsel af nuværende granitskærver. Lægning af sten - gerne gråmix - 14x21x7 - 1 side mod sokkel, modsat side mod fortov. Kanter mig hæk/græsplæne.
Udvidelse af terrasse mm
Udvidelse af terrasse med jord, der skal graves væk, samt opsætning at kant/ trappe. Omlægning af lille terrasse mm Det er bedst at se opgaven
Flisebelægning
Lægning af fliser i opkørsel til carport og 2 indgange
Terresse
Udvidelse af terrasse
Der skal bygges ud fra en eksisterende terrasse. Der skal også graves græs væk. Eksisterende fliser er 30x30
opretning af fliser som er sunket
der har været rotter ved naboen og nu synker der et lille område af mine fliser
Flisegang
Der er lagte bund,stabilgrus og viberet. Så arbejdet består i at køre afretter sand på vibrere rette af og lægge betonfliser 30x60x6
Lægning af lille fliseterrasse
Omlægning af indkørsel
Omlægning af indkørsel, nyt stabilgrus pålægges, bestående sten genbruges
Lægning af hjertesten 14x21cm
Vi har en lille have hvor der er fjernet gamle sten og lagt sand ud, vi mangler en til at hjælpe med at lægge sten 14x21 cm.
Brolægning Egå
Jeg skal have lagt ca. 80 m2 IBF Square line grå fliser (50x50x6) med sorte kopsten. Halvdelen skal lægges på et areal hvor der har ligget filser i mange år. den anden halvdel (i carporten) har der blot været udlagt stabilgrus i mange år, hvor vi har parkeret der. Vil tro at det skal stampes og derefter påføres et sandlag?. Tilbudet skal indeholde fliser samt arbejde med klargøring af underlag samt lægning af fliserne. Jeg vil gerne fjerne de gamle fliser selv.
Brolægning Egå
Udvielse af eksisterende indkørsel, jeg kan godt selv skaffe sten, det er gl kbhèr brosten der skal udvides med Mvh
Brolægning Egå
Vi skal have ryddet forhaven for buske, rødder og fliser undtagen træet. Derefter sand, stabilgrus og fliser ca 60x60 cm. Der skal sættes bøgehæk ind til én nabo (ca 6 meter) og graves og støbes sokkel ind til garagen (hvor vi senere lukker af og laver opbevaring).
Brolægning Egå
Bortskaffelse af eksisterenede fliser
Brolægning Egå
Ny indkørsel af beton Der skal grave ca. 34 cm af, så der er plads til minimum 15 cm stabilgrus (kornstørrelse 0/32 mm), ca. 5 cm afretningsgrus (kornstørrelse 0/8 mm) og 12-15 cm til beton med armering.
Byggetilbud.dk ©