Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ebeltoft-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

P-E-T Ejendomsservice, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
Anlægsgartner Claus Pors-Nielsen, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
LISBETH WESTERGAARD PLANNING ARCHITECTS ApS, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
LARS GARTNER v/Lars Moritz Nielsen, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
PG Have og anlægspleje v/Peter Grauert, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
Kirkegaards Gartnerservice v/Torben Kirkegaard, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
Aktiv Entreprise ApS, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
Egeskov - Haveservice og træpleje, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !
Svalehaven, 84008400 EbeltoftFå et tilbud !

Brolægger Ebeltoft

Brolægger Ebeltoft er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ebeltoft.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ebeltoft?

Du finder lettest en brolægger Ebeltoft ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ebeltoft på.

Brolægning priser i Ebeltoft og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ebeltoft eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ebeltoft, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ebeltoft

Når du leder efter en billig brolægger Ebeltoft, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ebeltoft er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ebeltoft

Eksempler

Fliser ønskes i carport
Vores carport har lige nu sand og grus, og vi ønsker at erstatte dette med fliser.
overslag på en p plads
lægning mellem to bygninger så der bliver lidt skæringer fliser er 60x60x8
Fliser i lille forhave og lille baghave (Øer Maritime Ferieby)
Forhaven: 40x40 cm grå standardfliser. Gang op til hoveddør får række af brosten. Hul omkring træet fastholdes (til flis). Lille kant af brosten ved nedløbsrør pga. overløb af vand. Bortkørsel af affald (sten, græs og underlaget). Baghaven (havedørssiden): Gamle fliser tages op og resten af haven graves op - meget blødt jord/sand. Der lægges nye fliser, 40x40 cm grå fliser. Bortkørsel af affald.
Terrasse
Der er udgravet og lagt grus/sand stampet og grov afrattet muligt er det lidt i overkanten, så 2til 3 cm af ! herregårdssten Mega 21x28x7
brolægning m brosten
fjernelse af granitsten og lægning af brosten (de store) i indkørsel. jeg har selv brosten, der er stablet ved siden af indkørslen.
Brolægning - gårdhaven
Vi ønsker at få omlagt vores fliser (evt. Nye fliser) i gårdhaven og samtidig udvide arealet nogle kvadrat meter. Ved ikke om de herrehårds sten der er der nu kan genbruges. Det regner vi med I kan virdere Den fejler når jeg ikke vælger en opgave størrelse!!!! Selvom det er jer der skal give tilbudsprisen
215 m2 belægning på Djursland.
Vi har en indkørsel hvor der først skal fjernes ca.15 m2 asfalt. Herefter laves bund med stabilgrus for etablering af ca. 140 m2 græsarmering (jeg fylder selv jord på) Der skal lægges Herregårdssten på ca. 75 m2 omkring huset og lave en lille terrasse bag huset. Alt er lige til at komme til ... lige ud til vejen og grunden er meget sandet og med grus.
Terrasse
Det er en forhave ved et sommerhus, hvor vi gerne vil have en lille aften terrasse. haven er på ca. 24 kvm og de 20 % af 24 kvm skal være et bed med store hvide natursten.
Udendørs flise arbejde i sommerhus
Jeg kunne godt tænkte mig et tilbud både med og uden materialer.
Brolægning Ebeltoft
Gårdhave på Skudehavnen 58, 8400 Ebeltoft. Gamle fliser tager jeg op selv i weekenden
Brolægning Ebeltoft
Rette terrasse op og lægge lidt til, så der behøves nogle flere sten . Det er alm beton herregårdssten grå med falset kant.
Brolægning Ebeltoft
jeg vil gerne have udvidet en terrasse med 17 x 7 (40x40 fliser). Det er på en sommerhus grund og nuværende terrasse er ca. 2 år gammel, hvor der ligger 5 x 17 fliser. Tilbuddet må gerne være incl bortkørsel af overskydende jord. Mvh Inga Dahl
Brolægning Ebeltoft
Vi har en indkørsel og en forhave der skal renoveres. Indkørselen er ca 40 m2 og forhaven er ca det samme. Det hele er nu belagt med munkesten og vi er i tvivl om de kan genbruges( det må en fagmand afgører). Der skal også gøres noget ved overfladevand i indkørslen da der ikke er nogen løsning på det nu. Vh Søren Allin
Brolægning Ebeltoft
eksisterende belægning er alm græs skråner en lille smule se billede område før og efter huset, efter huset 2 parkeringspladser (skal planes lidt ) før huset nedkørsel der skråner lidt
Brolægning Ebeltoft
Det drejer sig om ca. 10 m2, der skal lægges med 40 gange 40cm. betonfliser. Der ligger nu gamle fliser der er 40 gange 20cm. som skal fjernes. Der skal ikke skæres nogle fliser, da målene går op - og det er altså 40 fliser, der skal lægges. Fliserne har jeg, men der skal jo sikkert bruges noget grus/ sand til at “rette op” på underlaget og lægge de nye fliser i. Jeg ser frem til jeres tilbud.
Brolægning Ebeltoft
Brolægning Ebeltoft
Areal 6 x 4,5 mtr. Delvis græs og havegang (havegang 1 x 4,5 mtr af herregårdssten) skal fjernes og graves af. Herefter lægning terrasse med 40 x 40 x 5 betonfliser i felter af 4 fliser med betonbrosten udenom - 10 x 10 x 6 cm.
Byggetilbud.dk ©