Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Dronninglund-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

M2 BYG, 93309330 DronninglundFå et tilbud !
KR Bygge & Anlægsservice, 93309330 DronninglundFå et tilbud !
Clamatek V/Claus Jensen, 93309330 DronninglundFå et tilbud !

Brolægger Dronninglund

Brolægger Dronninglund er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Dronninglund.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Dronninglund?

Du finder lettest en brolægger Dronninglund ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Dronninglund på.

Brolægning priser i Dronninglund og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Dronninglund eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Dronninglund, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Dronninglund

Når du leder efter en billig brolægger Dronninglund, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Dronninglund er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Dronninglund

Eksempler

Lægning af fliser
Lægning af fliser til nybyggeri. Der er allerede lagt stabilgrus ud, hvor der skal lægges fliser. Så dette skal ikke indgå i pris. Fliserne rundt om huset skal ligges så de passer med f.eks. 1,80 osv. (dvs. der vil være minimal udskæring i fliser). Tilbuddet skal overordnet være delt op i materialer (såsom sand, fliser) samt arbejdstimer/timeløn. OBS! Der må gerne gives to tilbud -Ét hvor alt er med i prisen og et andet tilbud, hvor vi har lagt sandpude ud (da vi overvejer at gøre dette selv) hvor det kun er for fliser og arbejdslønnen for lægningen der skal med. I det vedhæftede kan man se mål på huset, samt har jeg "striplet" det område af hvor der skal lægges fliser (belægning ved hus), der skal ikke tages hensyn til det område hvor der ellers er tegnet belægning.
Belægning
sommerhus
Jeg vi gerne have en pris på en terrasse op langs med en hytte cirka 18x3 meter cirka 54m2 der ligger i øjeblikket en lille terrasse på cirka 4x3meter den skal væk og så skal der rimmes lidt græs væk og ligges sand bort skafning af affald sørger vi selv for Jeg har også en anden opgave.Vi har i øjeblikket fliser hele vejen rundt om vores Gymnasium cirka 3000m2 vi vil begynde udskiftning samt opretning af disse det drejer sig om en cirka m2 pris gamle fliser skal væk og nye skal ligges der skal ikke bruges ret meget sand da de eksisterende fliser jo ligger til dels udmærket trænger bare til en gang opret selve udskiftning vil komme i etaper start etape cirka 200m
Brolægning Dronninglund
Vi er ved at få bygget hus og skal efterfølgende have lagt fliser i carport/indkørsel, overdækket terrasse samt en række foran huset på den lange side. Se vedlagte tegning. Der er lagt stabilgrus i carporten/indkørslen og der er lagt sand på terrassen samt rundt om huset. Huset er færdig d. 24/9-2019, og arbejdet skal gerne udføres snarest derefter.
Brolægning Dronninglund
Nye sten ønskes foran hus. Det bliver bl.a brugt til pakkering af biler. Idag er der asfalteret.
Byggetilbud.dk ©