Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Dragør-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Anlægsgartnerfirmaet John Larsson, 27912791 DragørFå et tilbud !
Nyvang Pile- og Anlægsgartneri, 27912791 DragørFå et tilbud !
T. L. G. Brolægning & Anlæg, 27912791 DragørFå et tilbud !
Kloakrotten V/Paw Bengtsson, 27912791 DragørFå et tilbud !
Crb Byg ApS, 27912791 DragørFå et tilbud !
Kaj Ove Madsen A/S København, 27912791 DragørFå et tilbud !
Nederby ApS, 27912791 DragørFå et tilbud !
Somafryd Have & Park, 27912791 DragørFå et tilbud !

Brolægger Dragør

Brolægger Dragør er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Dragør.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Dragør?

Du finder lettest en brolægger Dragør ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Dragør på.

Brolægning priser i Dragør og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Dragør eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Dragør, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Dragør

Når du leder efter en billig brolægger Dragør, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Dragør er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Dragør

Eksempler

Anlæg af areal med "holmegårdsten"
Afgravning af græs/jordareal og belægning med "Holmegårdssten", areal ca 36 m2 som terasse i jordplan.
Indkørsel og havegang.
Ca. 80 kvm. indkørsel og 60 kvm. have gang. Optagning af eksisterende indkørsel og have gang. Lægning af nyt underlag, samt Herregårds sten. Have gang: 10 kvm. bed lige indenfor lågen, fjernes og laves om til have gang. (ca. 5 mtr. i hele bedets bredde) Restende have gang lægges med højkant, som nu, skal blot rykkes ca 50-60 cm ind imod beddet, så have gangen på det sidste stykke bliver bredere end nu. De sidst nævnte kvm. lægges med forhøjet kant langs bed (1 stens højde) Lille gårdområde lægges som almindelig have gang. (Der hvor der står cykler ect.) Indkørsel: Carport er fjernet ved arbejdets begyndelse, og indkørslen kommer derfor til at skulle være ca. 1,5 mtr. bredere end vist på billedet.
omlægning af indkørsel/forhave
Ønsker tilbud på omlægning af eksisterende indkørsel og forhave. Ønsker sorte betonfliser 40x40 eller større. Tilbudet skal være alt inklusivt.
Lægning af sten/herregårdssten
Lægning af 50m2 herregårdssten i kolonihave på Amager i Dragør der gravet og jord er væk skal rettes af og lægning matrialer er på stededet der kan ikke køres med stor vogn
Anlæg af terrasse med herregårdssten ca. 25 m2
Vi skal have anlagt en terrasse med herregårdssten ved vores skur (se billeder). Som vist på billederne er det dels langs med skuret bag til (ca. 7,5 m2), foran skuret hvor der pt. står en sandkasse (ca. 10-12 m2), og dér hvor der allerede ligger fliser, som skal fjernes og erstattes med herregårdssten (ca. 6-7 m2). Opgaven ønskes udført hurtigst muligt.
Brolægning
Brolægning i gårdhave og indkørsel
Vi har en gårdhave på 50m2 hvor fliserne skal skiftes ud med herregårdsfliser. Vi har de fliser samt bellgnings dug! Og så har vi en indkørsel hvor der pt er granitskærv i tyndt lag, her vil vi gerne ha lagt herregårdsfliser på 40 m2, hertil har vi herregårdsfliserne. Se billeder...!
Gårdhave
Ny belægningen i gårdhave med betonsten ønskes. Vil gerne bede om tilbud!
Fliselægning
Udvidelse af eksisterende terrasse i dybden og længden. Der skal fjernes jord/græs, lægges grus og fliser. Anlægningen af fliser rundt om huset (rækkehus).
Udvidelse af terasse
Jeg bor på Englykken 62 i dragør. Her er der en nuværende terasse på 2,7 X 3 m , den vil jeg gerne have udvidet til 3 X 6 m. Jeg fjerner selv de nuværende fliser. Tilbuddet skal indeholde bortskaffelse af overskyende jord.
Tilbud ønskes
Brolægningsopgave
Lægning på stort set klargjort område. gravet ud og opsat stolper af tømrer.
Overkørsel på 5 meter
Det er som på billedet for enden af husene - brolægningningen til carporten er allerede lagt, så der skal etableres en overkørsel på de 5 m - den befinder sig på Helder alle 16, min post adresse er dog arnhem alle 1 ved spm. kan jeg kontaktes på 51 29 37 74
Havegang brosten.
Havegang 10 m lang 1 m bred
Tilbud på nedenstående
Eksisterende fliser på parkeringsområde skal udskiftes og niveau hæves ca 10 cm.
Tilbud på en ny indkørsel + terrasser og sti ønskes
Vi ønsker at lave vores eksisterende indkørsel om til plads til to biler. Der skal lægges 30x60 betonfliser i indkørslen og laves stabilbund, udskiftes to brøndedæksler til glasfiber og graves 16 m af eksisterende hæk op og sænkes ca 4m kantsten. Udover det, ønsker vi at der anlægges et nyt hævet terrasse i samme 30x60 betonfliser, samt udskiftes en eksisterende terrasse og sti til samme fliser, i alt 190 kvm (nkl. indkørsel). Der skal ligeledes etableres 2 stk. trapper med to trin ved hoveddøren og bryggersdør, samt et par trappetrin til den nye hævede terrasse og et trappetrin på den eksisterende terrasse hvor fliserne skal udskiftes. Vi ønsker også et nyt stakit i komposit/hardiplank, ca 1m høj & ca. 30m i alt. I tilbuddet skal indgå bortkørsel og optagning af de gamle fliser, stakit og hæk ved indkørslen.
Udvidelse af eksisterende fliseterrasse
Jeg har en fliseterrasse på ca 2x2,5m som jeg vil udvide til 5x3m med fliser i str 50x25cm På nuværende tidspunkt er der græs som skal fjernes.
Lægning af fliser på eksisterende terrasse
Bor i rækkehus i midten af rækken så materialer skal ud af baghaven via sti til vej ca 100m Der er en terrasse på 3,5x11m hvor gamle fliser skal væk , nyt afretningslag og nye fliser Jeg har fundet fliser 60x30 eller 60x 40 som skal lægges med kantblok ud mod haven Hvad koster det , og hvad koster det hvis I også skal fjerne de gamle fliser ? Hvornår ca er der tid til at få udført opgaven ? Mvh Jane
Byggetilbud.dk ©