Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Christiansfeld-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Stukes Anlægsgartneri, 60706070 ChristiansfeldFå et tilbud !
Jl Kloak Ivs, 60706070 ChristiansfeldFå et tilbud !
D.D Byg IVS, 60706070 ChristiansfeldFå et tilbud !

Brolægger Christiansfeld

Brolægger Christiansfeld er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Christiansfeld.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Christiansfeld?

Du finder lettest en brolægger Christiansfeld ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Christiansfeld på.

Brolægning priser i Christiansfeld og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Christiansfeld eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Christiansfeld, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Christiansfeld

Når du leder efter en billig brolægger Christiansfeld, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Christiansfeld er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Christiansfeld

Eksempler

Lille terrasse med brosten, Christiansfeld
Jeg har en græsplæne. Der skal anlægges en lille terrasse, hvor to mennesker kan sidde ved et lille bord og drikke kaffe. Jeg vil gætte på, at 2-2,5 meter x 2-2,5 m2 er nok.
Lægges fliser og støttemure til bede
Der skal lægges fliser i indkørselen og forhave så det hele går ud i et. Og det et lille område omme i baghave hvor der skal lægges lidt fliser og en trappe der skal laves om til sti som skråner ud i haven da vores søn har et handicap. Og et bed som skal have nye støtte mure hvor vi vil lægge granitskræver som vi genbruger fra forhaven:)
Indkørsel
Skal have lagt 150m2 indkørsel der ligger 120m2 som skal pilles op og bruges igen så er der ca 30m2 som skal laves fra bunden af. Har selv alle fliser.
Sidste del af indkørsel
9-10 m2 fliser, som skal lægges ved indkørslen. Stabilgrus og fliser haves.
Afslutning indkørsel
Kolding kommune har anlagt kantsten og gravet færdig, så vi mangler at få det sidste stykke af indkørselen færdiglagt. Der er stabil grus og fliser. Opgaven skrab jord af, anlæg fliser og pladevibrering.
Frørup
Hej Der skal lægges en række fliser ca. 1 m bred hvor den sorte streg er på billedet og der kører biler i indkørslen. underlaget er i dag grus. Skal være færdig senest d. 27.07.18.
Brolægning Christiansfeld
Indkørsel lagt i 2016, men de er skredet en smule da der ikke har været noget til at stoppe dem med. Indkørslen ligger i et sving! 30x60 cm fliser Så jeg ønsker ca 30m2 lagt om incl ca 8 meter til at stoppe dem med i den ene side. Derudover har vi et brønddæksel der skal forhøjes ca 30-40 cm. Vi har også en hel have der skal ordnes, men den kan du evt kigge på hvis det bliver til noget med indkørslen!
Byggetilbud.dk ©