Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Charlottenlund-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.167 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Gentofte Haveservice I/S, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Utzon Entreprise ApS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Thomsen'S ApS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Gorada, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Moe Have og Træpleje, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !

Brolægger Charlottenlund

Brolægger Charlottenlund er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Charlottenlund.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Charlottenlund?

Du finder lettest en brolægger Charlottenlund ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Charlottenlund på.

Brolægning priser i Charlottenlund og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Charlottenlund eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Charlottenlund, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Charlottenlund

Når du leder efter en billig brolægger Charlottenlund, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Charlottenlund er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Charlottenlund

Eksempler

Nedriv gammel terrasse - nye brosten omkring hus
Jeg skal have revet en gammel terrasse ned - jeg skal have lagt fliser/brosten rundt om mit hus og jeg skal have omraadet foran huset (indkørsel) belagt med fliser også.
hovedtrappe
Vores hovedtrappe skal lægges om, de gamle sten er skredet i forbindelse med at vores fortov renoveres. Lige nu er trappen fjernet, stenene stablet fint, og nu skal de lægges igen (i et fundament af cement/beton). Der er ca. 5 trin.
Brosten
Ny anlagt terrasse og indkørsel ønskes belagt med chausse sten.
nye fliser i carport
Terasse
Der er i øjeblikket græsplæne, men jeg skal have lagt 38 kvadratmeter med betonfliser og chaussesten i lys granit. Herudover kommer der 15 meter kant på tre sider, hvor jeg gerne vil have lagt brosten i lys granit. Kanten skal bare være de 14cm høj, som en brosten er, når den ligger ned, så den skal bare lægges på et tyndt lag beton. Under fliserne vil jeg gerne have Fibertex universaldug og fugerne skal gerne fyldes med stenmel. Jeg kan eventuelt selv bortskaffe det afgravede jordlag, så jeg vil gerne have priser både med og uden bortskaffelse af jord.
flisebelægning
Ca 6 kvm flisebelægning i brændeskur
Der skal ligges ca 20 fliser i str 40•40
Vi skal have lagt en høj træterrasse og vi skal derfor have tilføjet flere fliser, under den.. Ca 20 stk i 40•40
Indkørsel og nedkørsel til parkering
Der skal etableres en nedkørsel på ca 25 m x 3,3 m, ialt ca. 75 m2 til et parkeringsareal i kælder. Belægningen skal kunne holde til at der kører biler på. Alt ønsket inkluderet i tilbuddet, herunder grus og selve belægningen. Der er gravet ud og gjort klar til at arbejdet kan udføres.
Opretning af eksisterende indkørelse samt ny belægning
ca. 15 m2 indkørelse/gåareal skal opretttes efter den er sunket lidt. se billeder Udvidelse af eksisterende belægning. ca 8 m2 ny brolægning - rådhusbelægning med 40*40 granit fliser.
Indkørsel
Vi skal have fjernet en kant af brosten (42 cm x 600 cm) mellem indkørsel og fortov og erstattet kanten med chaussesten. Derudover skal 15 fliser i fortovet erstattes med kørefliser.
lægning af chaussesten langs husmur
lægning af chaussesten langs husmur. 12meter x 7 chaussesten i bredde
Reparation af løse fliser på terrasse
På vores 300m2 er der en del fliser / områder hvor fliserne ligger og vipper. Dette vil jeg gerne have repareret.
Klargøring til lægning af fliser
15m2 , udgrav for lægning af havefliser, lægning af stabilgrus 0-8 med stampning samt afrette sand, klargjort til flise lægning som vi selv udfører. Hverken jord eller græstørv skal bortskaffes men deponeres i haven.
Underlag klargøres og Brosten skal lægges
Mellem min hæk og fortorv ligger der i dag en blanding af jord og gammel ødelagt asfalt. Jeg vil gerne have lagt chaussesten/brosten i stedet.
Brolægning
15m2 eksisterende betonfliser tages op og bortskaffes. Herefter lægges i alt ca. 25m2 chaussesten. Underlag er stabilgrus og grus.
Brolægning terrasse ca 20m2
Vi har en gårdhave med både hvor bedene skal sløjfes og der skal lægges nybrosten. Der ligger nybrosten i resten af gårdhaven. Vi skal også have også have lavet en større plan for anlægsarbejde i haven.
Brolægning Charlottenlund
Vi har en terrasse i Charlottenlund hvor en del af fliserne vipper. Som udgangspunkt er vi ikke interesseret i at få hele terrassen lagt om da det drejer sig om 250 m2, men vil mangler grus / sand og der er helt sikkert noget reparationsarbejde der skal udføres. VH Kathrine
Byggetilbud.dk ©