Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Brønshøj-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Have Greven, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Hortea HaveDesign, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Pl Anlæg/Haveservice, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
LOGGER FORSTSERVICE V/MICK HAVE, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
KIMA Service, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Brønshøj Kloak ApS, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Ziad Antoine Fakhry, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
DonaLimpia, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !
Peak Enterprise, 27002700 BrønshøjFå et tilbud !

Brolægger Brønshøj

Brolægger Brønshøj er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Brønshøj.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Brønshøj?

Du finder lettest en brolægger Brønshøj ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Brønshøj på.

Brolægning priser i Brønshøj og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Brønshøj eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Brønshøj, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Brønshøj

Når du leder efter en billig brolægger Brønshøj, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Brønshøj er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Brønshøj

Eksempler

Nye
Lægning af ca. 55 m2 fliser , sætning af ca 11 m2 chaussésten, sætning af ca 25 lbm kantfliser , sætning af ca 31 lbm brostenkanter, opbygning/renovering af trappe med brosten kant og chaussésten. Grus og beton til trappe og kanter inkluderes i tilbudet. Rydning af bevoksning(trekantet område på tegning), opgravning af stubbe, planering af jord samt bortkørsel. Postkasse nedgraves ved vej. Vedheftet er en plantegning med farvesignaturer. Vi fjerner selv gamle fliser (tegningens grønne område) Der er tale om en lettere opretning af eksisterende gruslag før der lægges nye fliser. Alle fliser og sten er indkøbt, så de skal ikke med i tilbuddet. I forbindelse med arbejdet skal der også etableres en postkasse(er indkøbt) ved vej, En lille trappe med tre trin til græsplænen skal renoveres med brosten og chaussésten (Der er en niveauforskel i haven). Halvcirkelpladsen er farvet grøn på tegningen , men den vil vi gerne have chaussésten på. Det trekantede areal mod syd skal planeres og beplantningen fjernes, hvorefter der skal der fliser på. Dette arbejde ønskes udført først. Tegningen er nogenlunde målfast, så vi håber, at du kan give os et foreløbigt tilbud på baggrund af denne. Vi glæder os til at høre nærmere.
Beton fliser indkørsel på eksisterende stabil
Jeg har fået lagt stabilgrus i indkørsel ifbm tilbygning hvor der alligevel skulle grave ud til fundament, nu mangler jeg blot at få lagt fliser. Tænker 30x60 x 6cm fliser i beton grå eller sandfarvet.
Fliser i carport
Jeg vil gerne have omlagt fliserne i og omkring min carport, ca 10x5m^2. Måske kan de eksisterende fliser genbruges (men så skal der skaffes flere) da jeg gerne vil have fliser på et større areal end der er nu (vil gerne kunne parkere en trailer bag carporten). Der skal graves noget jord væk, men jeg vil tro jeg selv kan bortskaffe det med en del ture til genbrugspladsen.
Stenløsevej 37 indkørsel
Ønsker at få lavet ny indkørsel. Det er lavet en gangsti fra vej helt ind til huset og hoveddøren i Herregårdssten. Så ønsker at få det første stykke af gangstien bredere ( ca 3,50 m B + 5,50m L.
2x ens terrasser skal ligges
Jeg har et dobbelthus der skal have lavet 2 stk terrasser. af 25 m2 per terrasse. opgaven skal ske hurtigt. Hvis prisen er god kan der komme mange ekstra opgaver i fremtiden.
nye fliser
der skal fjernes gamle betonfliser og erstattes af nye
Reparation af fortov
vi skal repareret vores fortov -- der er 15 fliser der er skadet og vi har fliser
etablering af indkørsel
Der ønskes tilbud på etablering af indkørsel., Der er gravet ca. 10-15 cm jord af. Der haves sten og 1m3 afretningsgrus.
Københavner brosten
Jeg har brostenene, der skal ligges en sti om huset på ca 50 kvm. Af de 50 kvm skal der også laves en trappe på ca 5 trin.
Ny belægning i indkørsel
Erstatning af eksisterende flisebelægning. Pt
Fliser/brosten i have.
Vi har en have på 24 kvm som vi ønsker at få fliser/brosten i...
Sten om huset
Har et kolonihave hus hvor der skal lægges herregårdssten. Huset er nyt og jeg skal ligge jord ud før arbejdet udføres. Grus og stabilgrus skal med i opgaven.
65 m2 lægning af indkørsel og terrasse
Jeg ønsker et tilbud på lægning af cirka 65 m2 herregårdssten. 20 m2 af stene skal lægges foran huset, hvor der i forvejen ligger herregårdssten. De resterende 45 m2 skal lægges langs husmuren, hvor der i dag er græs. Se vedlagte billeder af området lang muren og illustration af den carport, der skal bygges foran huset - oven på de sten, der skal lægges. Jeg rydder selv hele området, dog har jeg brug for hjælp til at klargøre området langs muren, så der kan lægges grus og sand dybt nok. Opgaven skal udføres indenfor de næste to uger. Jeg ønsker et samlet tilbud, hvor der er angivet opodelt pris på materialer og arbejdsløn.
Tarrasse-brolægning
20 kvm have ønskes flisebelagt. Ingen særlige krav til sten-type.. bare hvad der er billigst :-)
Terrasse/hegn
Skal være såd'n jeg kan køre med kørestol ved terrassen.
flisebelægning af lille have ca 25 m2
jeg har en have, hvor der ligge 6 m2 herregårdsten og resten er jo med et par bede, stene skal fjernes og så skal der ligge nye i hele haven, jeg har selv fliserne 30x30
Ny terrasse
Ny terrasse
Anlægning af terresse og evt. halvtag og skur
Se vedhæftede haveplan og udspecificering og billeder :-)
Byggetilbud.dk ©