Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Brøndby Strand-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Akharraz ejendomme ApS, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !
KHPL Services, 26602660 Brøndby StrandFå et tilbud !

Brolægger Brøndby Strand

Brolægger Brøndby Strand er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Brøndby Strand.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Brøndby Strand?

Du finder lettest en brolægger Brøndby Strand ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Brøndby Strand på.

Brolægning priser i Brøndby Strand og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Brøndby Strand eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Brøndby Strand, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Brøndby Strand

Når du leder efter en billig brolægger Brøndby Strand, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Brøndby Strand er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Brøndby Strand

Eksempler

10 kvm fliser i nybygget skur
Der er gravet ud, 1 ton afretningsgrus samt herregårdssten ( 6 cm ) haves. opgaven er grus på, vibrering, afretning samt fliselægning
Opbygning af 1 dørtrin
Opbygning af 1 dørtrin ved 2 indgange
Opbygning af 1 dørtrin
Opbygning af 1 dørtrin til to indgange-
sten i haven
gamle sten fjernes og ny belægning etableres, ved ikke med bunden af gamle sten
Sænkning (3-5cm) af eksisterende terrasse
Sænkning (3-5cm) af eksisterende terrasse, så det ikke er i plan med stue/dører. Evt sikring af ydersten så de ikke skrider.
229 m2 brolæggerarbejde til privat bolig
Vi ønsker tilbud på brolægning. Vi leverer selv nye herregårdssten. En stor del af arealerne er reetablering. Vi fjerner selv eksisterende fliser. Vi ønsker at i leverer grus og maskiner til/og udførelse af arbejdet. Der vedhæftes excelark med m2 for de forskellige arealer, hvoraf det fremgår hvad der er nyt og hvad der er reetablering. Samt en form for hjemmelavet plantegning. Billeder af hvordan det ser ud i dag. OBS! Nyt excelark med få ændringer er vedhæftet som 10 dok.
Perlegrus på indkørsel og fliser på arealet foran huset.
Vi har en gammel hårdt kørt indkørsel, hvor vi gerne vil have lagt fliser. Det er en koteletgrund - den lange indkørsel regner vi med at lægge perlegrus, for så at lægge fliser på de ca. 140 kvm. foran huset, hvor vi også vil sætte en dobbelt carport.
Udskiftning af fliser
Gamle fliser fjernes og ny anlægges, indkørsel foran rækkehus og terrasse i baghave
Carport, terrasse og brolagnig.
Har 10 års gamle lagt Herregårdssten men er lidt beskidtte og vil gerne vend dem om og tilføje nogle ekstra ting, samt vil gerne lave en carport med lille oppevarings rum på ca 6m2 og en terrasse på ca. 20 m2 i Brøndby Strand.
Skiftevis pr række 40x40 cm, sort antik flise, 40x40, sort antik flise (flise med kant) osv
Nr 1.tilbud til første 2 billeder. Samt opgravning af planter, grus sten og sort fiber dug 3,2 m x 7, 2 m pålægges. Der er kloakdæksel. 22/25 m2. Nr 2. Tilbud. Opgravning græs og få planter. Grussand, fiber dug. Ca 35 m2 og. Sidste 3 billeder. Nr 3. Nr 1 og 2 på en gang. TILBUDSPRIS IALT. Nr 6 billedet for at fortælle 40x40 flise i en række og sort små fliser i en række og igen 40x40 cm fra hæk til vores eksisterende fliser.. Send svar via mail. Hører ikke så godt med telefonen, så skal det ske på sms.
Brølægger
Hej jeg håber i ringer til mig hurtigt som muligt.
Brolægning Brøndby Strand
Brolægning Brøndby Strand
Vi skal have omlagt en stor fliseterrasse og havegang samlet 160 kvm. Nu ligger der “almindelige røde herregårdsstem” og vi ønsker sandsten grå i 60x90. De gamle sten skal fjernes og køres væk. Fundamentet er fint nu, men ved naturligvis ikke hvad det kræver for at få det klar til nye fliser. Al området der skal fliser på har nuværende fliser. På billedet er det markeret med rødt. Hvad er kvm prisen på dette? Venlig hilsen Mia
Brolægning Brøndby Strand
Belægning af gårdhave/terrasse i kolonihave ialt ca. 20 kvadratmeter med 50x50 sorte betonfliser.
Brolægning Brøndby Strand
skal have lagt f.eks. herregårdssten en sti i have 12 meter lang og 0,6 m (7,2 m2) bred samt en kvadratisk plads i haven som er på 31,5 m2. dvs. i alt 38.7 m2. ---- der skal graves (jorden skal bortskaffes), grus, samt lægning af sten. Arbejdet ønskes udført hurtigst muligt.
Byggetilbud.dk ©