Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Brøndby-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.754 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

CMA Byg & Service, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Gartner Jønsson, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
KIMA - EL, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Bomin Erhverv Service ApS, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Anlægsgartner R. Møller, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Entreprenør Claus Gendrup, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Renkloak ApS, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Moesby byg A/S, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !
Fugl-Jensen Multiservice, 26052605 BrøndbyFå et tilbud !

Brolægger Brøndby

Brolægger Brøndby er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Brøndby.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Brøndby?

Du finder lettest en brolægger Brøndby ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Brøndby på.

Brolægning priser i Brøndby og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Brøndby eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Brøndby, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Brøndby

Når du leder efter en billig brolægger Brøndby, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Brøndby er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Brøndby

Eksempler

herregårdsten til terrasse
Kvardratisk terrasse
Indkørsel fliser
Ca.4 m bred og 8 lang, medet indhak til affalds beholdere. På den ene side er der 5-6 rødder efter en grand hæk. Primært ønsker vi 50 50 betonfliser, men er åbne for bedrer løsninger.
Lukning af hul efter pool
Lukning af pool hul som er halvfyldt med jord samt lægning af fliser efter lukning Samt øvrigt belægningsarbejde
opretning af fiser
Har en indkørsel, forplads ved huset hvor fliserne har sat sig en del. Ønsker tilbud på opretning og rensning af fliser. Arbejdet kan først udfører til efteråret grundet byggeaktivitet. Kontakt venligst Mvh Poul
Indkørsel samt sti laves om
Betonfliser i carport samt sti (fra Carport til hovedindgang er ujævn) Enten skal det rettes op eller lægges helt nye fliser/herregårds sten (billigst muligt løsning). Se billeder (evt. buske fjernes og der skal lægges fliser)
5 nye parkeringspladser i Brøndbyvester
Vi skal have anlægt fem parkeringspladser yderligere, som skal være ca. 3x6 meter. der Skal graves af græsareal, (det kan vi evt selv bortskaffe)
Reparation af brolægning
Min grundejerforening har selv forsøgt sig med at fjerne en lunke i vores brolagte vej ud foran mit hus. Desværre kunne de ikke samle brolægningen korrekt igen og har efterladt en ca. 6 meter x 15 cm revne med grus i på tværs af min lille stikvej lige uden for mit hus :-( Grundejerforeningen har nu opgivet at indhente tilbud på en reparation af vejen og vil selv hælde cement i rillen, hvilket gør mig meget ked af det, da det vil skæmme mit hus rigtig meget ved fx et salg. Håber på denne måde at få et tilbud som jeg jeg kan fremlægge inden vores generalforsamling d13. Marts. Mener godt grundejerforening vil betale, de vil bare have arbejde og sørge for tilbud. Vores grundejerforening sparer i øjeblikket op i en vejfond til ny vejbelægning. Mvh Lone Kruse
Drivhus underlag i herregårdssten
Vi skal have opsat et drivhus og ønsker belægning i grå herregårdssten under dette. Området skal naturligvis planeres lige der hvor det skal stå. Stenene på billedet viser hvor drivhuset skal stå. Fundamentet haves, så belægningen kan tilpasses ifht punktstøbningshuller. Udførsel i start april fortrækkes.
Terasse
Terrasse og sti skal omlægge med evt nye sten og der hvor der er græs skal der etableres fliser Hurtigst muligt alternativt sidst på sommeren
indkørsel
Indkørsel: Ca 37 kvadratmeter kørefliser Resten til at gå på. De 100 kvadratmeter er inkl. en gangsti langs huset. Vi fjerner selv fliser og graver ud. Så tilbuddet omhandler etablering af indkørsel med grus og fliser.
10 m2 brolægning
Terrasse midt på nuværrende græsplane. 10 m2. Ønsker brosten. Gode adgangs forhold.
Brolægning Brøndby
Bor i lejet rækkehus, baghaven trænger til ny belægning. Den gamle er slidt og der er bølgegang. Så underlaget skal stabiliseres. Havelåge og indgang skal flyttes. Haven er ca. 6x6 meter. Der er hæk og hegn hele vejen rundt. Vi kan selv køre de gamle fliser væk, og muligvis har vi grus til rådighed.
Brolægning Brøndby
Kolonihave i Brøndby. Havegangen er gammel og har sat sig, fliser skal hæves og erstattes af nye (eksisterende er ca 50 x 60 cm) og de gamle fliser køres væk. I forbindelse med havegang anlægges lille ny terrasse på areal, der er delvis græsklædt (jeg rydder selv for nuværende bevoksning) Arbejdet kan påbegyndes nårsomhelst - jo før des bedre.
Brolægning Brøndby
Jeg har en grasplæne i min have hvor jeg skal ha lagt 18m2 3x6 meter hvor jeg skal bygge et redskabsskur efter i har lagt de 18 m2
Brolægning Brøndby
Brolægning Brøndby
Derek er noget gamble fliser på og skal laves om til mørke grå granitfliser og skal være afløbekanal ca 80 kvm
Brolægning Brøndby
ca. 80 kvm indkørsel med gamlefliser på . skal lægge noget nyere fliser på 30x30x5 isted for de gamle bondefliser med bundgrus og stabilgrus og sand . samt fjerne alt de gamle væk. bede om tilbud på
Byggetilbud.dk ©