Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Brabrand-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.538 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Midtjysk Klimateknik, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
Anlægsgartner Sune Hjarsbæk, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
Ulrik Hass Jensen, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
Entreprenørfirma Brdr. Møller A/S, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
Buus Anlægsgartner A/S, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
Østjysk Malerfirma, 82208220 BrabrandFå et tilbud !
BR Have, 82208220 BrabrandFå et tilbud !

Brolægger Brabrand

Brolægger Brabrand er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Brabrand.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Brabrand?

Du finder lettest en brolægger Brabrand ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Brabrand på.

Brolægning priser i Brabrand og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Brabrand eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Brabrand, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Brabrand

Når du leder efter en billig brolægger Brabrand, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Brabrand er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Brabrand

Eksempler

Delvis omlægning af 10 trins trappe i herregårdssten
Undermineret trappe ønskes delvist omlagt. 10 trin i herregårdssten. Ca 5 trin a' 2 meter skal helt omlægges. Snarest muligt-angiv tidspunkt.
Genetablering af indkørsel med nedlægning af dræn til afvanding
Genetablering af indkørsel der er trykket af kørsel. I forbindelse med arbejdet skal der etableres drænrender der sikrer afvanding af indkørslen enten ved etablering af faskine eller tilsluning til eksisterende tagbrønd. Jeg vil gerne have en pris på genbug af belægningssten alternativ nye Herregårdssten.
Fliselægning
Har ryddet 232 m2 for gamle fliser, så belægningsopgaven er lige at gå til. Dog mangler et lag grus samt afretning. Så opgaven består i at lægge fliserne, samt etablerer en trappe med 8 - 9 trin
Brolægning
Det er et område under 50 m2 der bygges gagarage på. Der står allerede nogen stolpskoer. Der skal desuden være en Aco dræn (Afløbsrør er på plads.)
Lang gangsti med kanter og trapper 130m lang
130m lang gangsti med trappe trin 2-3stk. ca 5 steder med afsluttende sider da arealet er let skrændende langs stien. jeg tror der er en del jordarbejde.
flytning af 20 stk. granitfliser 40*80cm
Knust granit flyttes og fliserne skal flyttes 1.5 mtr. længere væk fra facade. Gamle huller dækkes igen med granitgruset
Flise lægning
Lægning af fliser i en lille have ca 20 kvm ,Der er i forvejen nogle gamle fliser og der er lidt beplantning som skal graves op ,
Gårdhave med holmegårdsten og soldaterfliser
Etablering af terresse/gårdhave. Eksisterende fliser fjerner jeg selv, og afgravet jord bortskaffer jeg selv men derudover ønskes samlet pris på: Afgravning etablering af sandpude lægning af fliser. Projektet kan ses på vedlagte tegning. Total område ca 50M2 men består overordnet af følgende: 30m2 holmegårdssten (2 lags beton) ca 12m2 soldaterfliser (30x90) 8m2 udsparing til træ og bed. Vi er klar til at gå i gang med det samme.
Brolægning Brabrand
Vi ønsker en forlængelse af vores eksisterende terrasse med herregårdssten. Vi vil forsøge selv at skaffe brugte herregårdssten, så man ikke kan se forskel på fliserne. Vi vil gerne have det lavet inden alt for længe, gerne inden en måned.
Brolægning Brabrand
Der skal laves 2 stk. Stier i vores have på ca. hhv. 1,5 x 10 meter og 1,4 x 6 meter. Ved den ene sti skal der laves en lille bakke i stedet for eksisterende trappe (3 trin). Kender ikke til opgaves størrelse.
Brolægning Brabrand
Omlægning af 5 kvm skrånende terrasse, der er lagt som en slags rampe op mod huset. Udvidelse af 8m gangsti med ca 2 Herregårdssten i bredden.
Brolægning Brabrand
Indkørsel (skal rettes op pga kørespor) + gangareal langs med/rundt ved hus. 32 m gangareal skal udvides med 1 m i bredde, her skal der fjernes jord og fyldes op med sand. Vi har selv fliser, 50x50 eller 60x60.
Brolægning Brabrand
Der er tale om at rette 3-4 rækker fliser og lidt have arbejde.
Brolægning Brabrand
Vi har en stor gammel terrasse med herregårdssten. Terrassen er i hele husets længde på to sider. Terrassen er skredet flere steder. Den kræver rens af stenene og en kærlig hånd i genopretning. Derudover ønsker vi at fjerne to bede på terrassen og anlægge stenterrasse i stedet. Vi ønsker som udgangspunkt reparation af den eksisterende stenterrasse, da en fuld ny terrasse i den størrelse, kan blive for dyrt og for stort et projekt pt. Vi søger vejledning og pris på genopretning af terrassen. Hilsen Martha, Engdalsvej i Brabrand
Brolægning Brabrand
Ny belægning på terrasse og indkørsel med en IBF grå betonsten på 60*60 cm. Der ligger en god sandpude under den nuværende terrasse fra 2005, som kan genbruges ifølge en anlægsgartner. I store træk skal den nye terrasse (på nær ca. 5 m^2). Terasseprojektet er ialt på små 200 m^2. Jeg fjerner selv den eksisterende belægning og bortskaffer stenene. Ved trappetrin til hoveddør (kun 1 trin) skal der laves trappe af chaussessten ca. 1 m^2.. Sten omkring bede/køresten og lignende laver jeg selv. Terrasse-projektet skal færdiggøres inden udgangen af maj. Jeg ønsker et tilbud med og uden betonsten.
Brolægning Brabrand
Gangsti med fliser samt fliser bag huset. Der skal graves jord af. Vi kan selv fjerne de eksisterende fliser.
Byggetilbud.dk ©