Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Bornholm-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Sellesborg Entreprenørfirma ApS, 37203720 AakirkebyFå et tilbud !
Din Servicemand, 37203720 Aakirkeby/NylarsFå et tilbud !
Pæregård - Skov og naturpleje, 37203720 AakirkebyFå et tilbud !
Anlægsgartner Lang ApS, 37303730 NexøFå et tilbud !
Multiservice v/ Bjarne Rosenlund Jensen, 37303730 NexøFå et tilbud !
2Tal service Bornholm, 37303730 NexøFå et tilbud !
Anlægsgartner Svendsen, 37303730 NexøFå et tilbud !
Erik Olesen, 37303730 NexøFå et tilbud !
JK Service, 37303730 NexøFå et tilbud !
Anders Munch, 37303730 NexøFå et tilbud !
Morten Holmberg Olsen, 37303730 NexøFå et tilbud !
Svendsen og Olsen, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Strabo, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Lukas Paderta, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Østjysk Ejendom og Landskab, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Evan Olsen ApS, 37603760 GudhjemFå et tilbud !
Bornholms Haveservice, 37603760 GudhjemFå et tilbud !
Ø'Ens Kloakmester V/Martin Bjørnager Kjølby, 37703770 AllingeFå et tilbud !
Jackies Entreprise v/Jackie Engel Hansen, 37903790 HasleFå et tilbud !
Ok Entreprise Af 2008 ApS, 37903790 HasleFå et tilbud !
Jespers Maskinstation ApS, 37903790 HasleFå et tilbud !

Brolægger Bornholm

Brolægger Bornholm er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Bornholm.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Bornholm?

Du finder lettest en brolægger Bornholm ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Bornholm på.

Brolægning priser i Bornholm og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Bornholm eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Bornholm, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Bornholm

Når du leder efter en billig brolægger Bornholm, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Bornholm er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Bornholm

Eksempler

Omlægning og anlægning af terrasse
Omlægning og anlægning af terrasse. Har en del gamle store brosten fra oprindelig gårdsplads, men ikke nok.
Udskiftning af terrasse
Ca. 20 kvm med betonfliser ønskes erstattet med nye. De nuværende er 50+50 cm store, de nye skal være af samme størrelse. Området ligger ca. 10 fra indkørsel Vi venter spændt på et tilbud ! Mvh Søren
Brolægning
Indgang til hus - gamle fliser skal udskiftes med brosten. Ca 2 m2 er der allerede. Skal være bornholmske brosten - gerne store og rektangulære som er dem vi har lidt af. Mvh Mette Laub Petersen
Inkørsel i Østermarie
Ny Flisebelægning og fjernelse af gamle dito.
Gården er nu belagt med alm. beton fliser , som trænger til udskiftning. Vi ønsker et tilbud som skal behandles på vores budgetmøde i ejendommens bestyrelse i løbet af november måned.
Belægning ved hovedhuset
Vi skal have lagt ca 80 m2 belægning rundt om vores ny restaurerede hus. Der er belægning på idag som vi selv forsøger at fjerne. Der er en trappe med tre trin. Skal gerne ligges i løbet af en måned
Brolægning Svaneke
Skæver på opkørsel til sommerhus skal erstattes med fast materiale
Brolægning Svaneke
Hej. Vi har et lille hus i Aarsdale. Vi vil gerne have udvidet den terrasse der er der. Vi ønsker en terrasse der løber langs gavlen mod øst. Ca 4 meter fra husets gavl. Vi ønsker betonsten 50x50 med chausten imellem de sten der ligger på den nuværende terrasse tænker vi kn lægges mellem de to udhuse således at der kan blive en tørreplads mv. Vi forestiller os selv at hakke det støbte stykke op hvis det er nødvendigt. Ligeledes den betonkant der løber langs bede. Vi er på øen lørdag d.9.5.20 kl.11,30 eller d.22.5. I må også gerne besigtige området uden vi er tilstede.
Brolægning Svaneke
Vores pigstensgårdsplads i Svaneke er blevet forladt af Futurae, så vi skal finde nogle der kan hjælpe os med at gøre den færdig. Meget er pillet op, men ikke alt og sten og sand ligger klar.
Brolægning Nexø
Eksisterende terasse. Der ligger i forvejen ca. 20 m2 betonfliser som har ligget i over 25 år. Ny terasse. Eksisterende fliser fjernes og bortskaffes. Nye betonfliser i 50x50 cm ønsket lægget Bagside af sommerhus 7x17 stk fliser. Forside af sommerhus 3x5 stk fliser.
Brolægning Svaneke
Eksisterende sommehusterasse. Der ligger ca. 75 m2 betonfliser som har ligget i ca 15 år. Ny sommerhusterasse. Eksisterende fliser fjernes og bortskaffes. Underlag oprettes. Nye granitfliser lægges.
Brolægning Svaneke
Der ligger noget gammelt beton som skal bankes op først. Derefter skal der lægges sten derpå.
Brolægning Nexø
fjernelse af lille beton stykke og sten samt udjævning af lille højdeforskel og lægning af 70 m2 betonfliser, så bed og græsplæne og ribs busk bevares. Billig funktionel løsning ønskes. kan ikke mere gå på ujævne sten.der skal ny betontrappe. til køkkendør Det er krakvejen 1, 3730 Nexø Bornholm
Brolægning Nexø
Hej Vi skal have lagt en terrasse ved vores sommerhus ved Snogebæk. Der skal lægges ca. 13 - 14 kvm terrasse samt laves 2 trapper. Terrasse målet er ca. 4,3 - 4,5 m * 3 m. De 2 trapper er henholdsvis 1,1 m * 0,8 m og 1,2 m * 0,9 m, alt efter hvad du anbefaler. Opgaven er ikke målfast, forstået på den måde at vi er meget lydhøre overfor gode input fra dig som fagmand. Fliserne der ønskes anvendt skal være 0,6 * 0,3 m beton sten, 5 cm tykke med lidt farve i. Arbejdet ønskes udført mellem 1. november 2020 og 1. maj 2021.
Brolægning Svaneke
Indkørsel og anlæg af P-plads. Pga. niveausænkning, skal der form. etableres opmurede kanter, ligesom der skal anlægges afvandingsrende med tilslutning til kloak/afløb
Brolægning Aakirkeby
Jeg har en 500 meter lang indkørsel lavet af grus og snavs (og nogle mursten). Den har to dækspor med græs i midten. Det har mange huller. Jeg vil gerne have, at hullerne er udfyldt og komprimeret med grus, og at de to dækbaner glattes ud.
Brolægning Svaneke
Der skal ligges en sort træterrasse ud fra hus muren.. Cement bordet bliver fjernet. Forestiller mig lange træplanker.. i et niveau..
Brolægning Hasle
vi har nu skaver liggende men vil gerne have det evt. forhøjet og så fliser
Byggetilbud.dk ©