Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Bornholm-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Sellesborg Entreprenørfirma ApS, 37203720 AakirkebyFå et tilbud !
Din Servicemand, 37203720 Aakirkeby/NylarsFå et tilbud !
Pæregård - Skov og naturpleje, 37203720 AakirkebyFå et tilbud !
Anlægsgartner Lang ApS, 37303730 NexøFå et tilbud !
Multiservice v/ Bjarne Rosenlund Jensen, 37303730 NexøFå et tilbud !
2Tal service Bornholm, 37303730 NexøFå et tilbud !
Anlægsgartner Svendsen, 37303730 NexøFå et tilbud !
Erik Olesen, 37303730 NexøFå et tilbud !
JK Service, 37303730 NexøFå et tilbud !
Anders Munch, 37303730 NexøFå et tilbud !
Morten Holmberg Olsen, 37303730 NexøFå et tilbud !
Svendsen og Olsen, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Strabo, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Lukas Paderta, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Østjysk Ejendom og Landskab, 37513751 ØstermarieFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Evan Olsen ApS, 37603760 GudhjemFå et tilbud !
Bornholms Haveservice, 37603760 GudhjemFå et tilbud !
Ø'Ens Kloakmester V/Martin Bjørnager Kjølby, 37703770 AllingeFå et tilbud !
Jackies Entreprise v/Jackie Engel Hansen, 37903790 HasleFå et tilbud !
Ok Entreprise Af 2008 ApS, 37903790 HasleFå et tilbud !
Jespers Maskinstation ApS, 37903790 HasleFå et tilbud !

Brolægger Bornholm

Brolægger Bornholm er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Bornholm.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Bornholm?

Du finder lettest en brolægger Bornholm ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Bornholm på.

Brolægning priser i Bornholm og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Bornholm eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Bornholm, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Bornholm

Når du leder efter en billig brolægger Bornholm, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Bornholm er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Bornholm

Eksempler

Omlægning og anlægning af terrasse
Omlægning og anlægning af terrasse. Har en del gamle store brosten fra oprindelig gårdsplads, men ikke nok.
Udskiftning af terrasse
Ca. 20 kvm med betonfliser ønskes erstattet med nye. De nuværende er 50+50 cm store, de nye skal være af samme størrelse. Området ligger ca. 10 fra indkørsel Vi venter spændt på et tilbud ! Mvh Søren
Brolægning
Indgang til hus - gamle fliser skal udskiftes med brosten. Ca 2 m2 er der allerede. Skal være bornholmske brosten - gerne store og rektangulære som er dem vi har lidt af. Mvh Mette Laub Petersen
Inkørsel i Østermarie
Ny Flisebelægning og fjernelse af gamle dito.
Gården er nu belagt med alm. beton fliser , som trænger til udskiftning. Vi ønsker et tilbud som skal behandles på vores budgetmøde i ejendommens bestyrelse i løbet af november måned.
Belægning ved hovedhuset
Vi skal have lagt ca 80 m2 belægning rundt om vores ny restaurerede hus. Der er belægning på idag som vi selv forsøger at fjerne. Der er en trappe med tre trin. Skal gerne ligges i løbet af en måned
Brolægning Svaneke
Skæver på opkørsel til sommerhus skal erstattes med fast materiale
Brolægning Svaneke
Hej. Vi har et lille hus i Aarsdale. Vi vil gerne have udvidet den terrasse der er der. Vi ønsker en terrasse der løber langs gavlen mod øst. Ca 4 meter fra husets gavl. Vi ønsker betonsten 50x50 med chausten imellem de sten der ligger på den nuværende terrasse tænker vi kn lægges mellem de to udhuse således at der kan blive en tørreplads mv. Vi forestiller os selv at hakke det støbte stykke op hvis det er nødvendigt. Ligeledes den betonkant der løber langs bede. Vi er på øen lørdag d.9.5.20 kl.11,30 eller d.22.5. I må også gerne besigtige området uden vi er tilstede.
Brolægning Svaneke
Vores pigstensgårdsplads i Svaneke er blevet forladt af Futurae, så vi skal finde nogle der kan hjælpe os med at gøre den færdig. Meget er pillet op, men ikke alt og sten og sand ligger klar.
Brolægning Nexø
Eksisterende terasse. Der ligger i forvejen ca. 20 m2 betonfliser som har ligget i over 25 år. Ny terasse. Eksisterende fliser fjernes og bortskaffes. Nye betonfliser i 50x50 cm ønsket lægget Bagside af sommerhus 7x17 stk fliser. Forside af sommerhus 3x5 stk fliser.
Brolægning Svaneke
Eksisterende sommehusterasse. Der ligger ca. 75 m2 betonfliser som har ligget i ca 15 år. Ny sommerhusterasse. Eksisterende fliser fjernes og bortskaffes. Underlag oprettes. Nye granitfliser lægges.
Brolægning Svaneke
Der ligger noget gammelt beton som skal bankes op først. Derefter skal der lægges sten derpå.
Brolægning Nexø
fjernelse af lille beton stykke og sten samt udjævning af lille højdeforskel og lægning af 70 m2 betonfliser, så bed og græsplæne og ribs busk bevares. Billig funktionel løsning ønskes. kan ikke mere gå på ujævne sten.der skal ny betontrappe. til køkkendør Det er krakvejen 1, 3730 Nexø Bornholm
Brolægning Nexø
Hej Vi skal have lagt en terrasse ved vores sommerhus ved Snogebæk. Der skal lægges ca. 13 - 14 kvm terrasse samt laves 2 trapper. Terrasse målet er ca. 4,3 - 4,5 m * 3 m. De 2 trapper er henholdsvis 1,1 m * 0,8 m og 1,2 m * 0,9 m, alt efter hvad du anbefaler. Opgaven er ikke målfast, forstået på den måde at vi er meget lydhøre overfor gode input fra dig som fagmand. Fliserne der ønskes anvendt skal være 0,6 * 0,3 m beton sten, 5 cm tykke med lidt farve i. Arbejdet ønskes udført mellem 1. november 2020 og 1. maj 2021.
Brolægning Svaneke
Indkørsel og anlæg af P-plads. Pga. niveausænkning, skal der form. etableres opmurede kanter, ligesom der skal anlægges afvandingsrende med tilslutning til kloak/afløb
Brolægning Aakirkeby
Jeg har en 500 meter lang indkørsel lavet af grus og snavs (og nogle mursten). Den har to dækspor med græs i midten. Det har mange huller. Jeg vil gerne have, at hullerne er udfyldt og komprimeret med grus, og at de to dækbaner glattes ud.
Brolægning Svaneke
Der skal ligges en sort træterrasse ud fra hus muren.. Cement bordet bliver fjernet. Forestiller mig lange træplanker.. i et niveau..
Brolægning Hasle
vi har nu skaver liggende men vil gerne have det evt. forhøjet og så fliser
Byggetilbud.dk ©