Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Børkop-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.172 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Flemmings Entreprenør & Haveservice ApS, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Axel Hansen & Søn ApS, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Lillebælt Entreprenør- Og Kloakservice ApS, 70807080 BørkopFå et tilbud !
OPC Freelance, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Brejning Entreprenør, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Johnny petersen, 70807080 BørkopFå et tilbud !
CG Græs- & multiservice, 70807080 BørkopFå et tilbud !

Brolægger Børkop

Brolægger Børkop er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Børkop.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Børkop?

Du finder lettest en brolægger Børkop ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Børkop på.

Brolægning priser i Børkop og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Børkop eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Børkop, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Børkop

Når du leder efter en billig brolægger Børkop, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Børkop er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Børkop

Eksempler

Omlægning af indkørsel
Vi skal have omlagt vores indkørsel med eksisterende herregårdssten og lægges aquadræn foran såvel garage som hus. Stenene skal lægges så det stiger op ad om vejen. Det drejer sig om 150 m2.
Lægges fliser i baghave
Vi har et stykke omme i baghaven hvor vi senere skal opføre et skur. Vi skal dog først have lagt 20 kvm fliser. Der skal fjernes lidt buskads først. Vi ønsket et tilbud med materialer samt et tilbud uden materialer.
omlægning af 107 m2 indkørsel efter fjernvarmeopgravning
Indkørslen er blevet mere eller mindre ujævn efter at der er nedlagt ny fjernvarmerør i hele indkørslens længde ca. 20 m og der har været både gummiged, dumper med sand og gravemaskiner op og ned af indkørslen.
Tilbud på ny indkørsel
vi vil gerne have lagt en ny indkørsel. Indkørslen er helt flad og er ca. 32m2. Der skal optages og bortkøres de gamle sten. De nye cement sten skal være 30x30 cm.
Trappe
Vi skal have lavet en buet trappe ved vores fordør - har indtil nu blot haft et gitter trin!
260 kvm fliser og 47 kvm granitskærver
Etablering af indkørsel og terasse – i alt 260 kvm fliser. På 50 kvm er der udlagt grus i forvejen. Sten: FC Beton Herregårdssten med skarp kant. 14 x 21 x 7 sort DB nr: 5696546 Halvforbandt Kant: FC Beton Herregårdssten med skarp kant. 14 x 21 x 7 grå DB nr: 5696550 Derudover 47 kvm granitskærver 16 - 22 mm sort
Fliser i forbindelse med nybyg
Vi har brug for at få lagt fliser i forbindelse med opførelse af vores hus i Børkop ved Vejle. Vi skal have lagt fliser i terrasse, indkørsel samt flisegang. I indkørslen lægger entreprenøren stabilgrus. De andre steder er der blot jord. Vi skal have lagt herregårdsfliser på et samlet areal på ca. 160m2 (se vedlagte tegning).
Udvidelse af indkørsel
Min nuværende indkørsel skal udvides, da jeg har fået bygget en carport. Der er ca 5 m^2 græs på den en side af carporten, som skal erstattes med herregårdssten, og ca 25 m^2 på den anden side. På den ene side er der en træstub, der skal fjernes. Indkørslen skråner fra vejen ned mod huset.
Udvendig brolægning
Jeg skal have lagt fliser omkring huset, carporten samt indkørsel. Bundopbygning for belægning af 127m² udføres af Hybel. Dvs. tilbuddet skal inkludere afretningslag indtil finish. Indkørsel samt carport skal overholde mindstekrav til belægningstykkelse.
Egevang 35 Indkørsel belægning
79m^2 indkørsel og ca. 15 m^2 gangsti. Der ligger fliser 50x50 i forvejen 54m^2 og belægning på gangsti 15m^2 . Perlesten i resten af området.
Brolægning Børkop
IBF græsarmeringssten
Brolægning Børkop
Indkørsel omlægges 620 40 x 40 fliser,
Brolægning Børkop
En gammel havegang på ca. 12 m. med 40x40-sten skal lægges om, og der skal lægges nye herregårdssten + et gammelt bed langs med havegangen på ca. 7mx2m skal have fliser på.
Brolægning Børkop
Kan også være uden materialet.
Brolægning Børkop
Brolægning Børkop
Der skal lægges 30m2 fliser rundt om en tilbygning samt skur i et hjørne af grunden. Flisestr 27*13 ca
Brolægning Børkop
Afretning af 40m2 terrasse. Har selv fliser
Byggetilbud.dk ©