Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Birkerød-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.295 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Rudersdal Udlejning ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Bistrup Holding ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Fritz Prior Hermansen, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Anlægsgartner Aage Nielsen, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Kongevejens Anlægsgartneri og Havedesign, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
NAB, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Ginman, Harboe, Borup A/S, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Dansk Snørkel Træ, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Gartneren Smba, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
K.Nyholm Gartnerservice v/ Kasper Nyholm Jensen, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
RAVNSNÆS ApS, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
BYG:VÆRK, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Leegaard Villaservice, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Ingeniør- Og Entreprenørfirma Gravmand A/S, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
CW-tømrerne, 34603460 HolteFå et tilbud !
Kus Enterprise, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Havens nøgle, 34603460 BirkerødFå et tilbud !
Permanent Rådgivende Ingeniører, 34603460 BirkerødFå et tilbud !

Brolægger Birkerød

Brolægger Birkerød er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Birkerød.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Birkerød?

Du finder lettest en brolægger Birkerød ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Birkerød på.

Brolægning priser i Birkerød og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Birkerød eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Birkerød, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Birkerød

Når du leder efter en billig brolægger Birkerød, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Birkerød er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Birkerød

Eksempler

omlægning fliser
eksisterende belægning har været brudt op adskillige gange grundet ledningsbrud - vand - og ønskes reetableret - ønskes leveret i år for at udnytte fradrag
Terrasse
Jeg skal have udvidet min terrasse med betonfliser mål 30x30x5
Genetablering efter byggeri
Tilbud ønskes på etablering af gangsti fra indkørsel delvis rundt om hus. Desuden terrænregulering og afretning samt såning af græs i forbindelse med eksisterende have.
brolægning på indkørsel. 16,9mx3,14m med kørefliser og herregårdssten
der skal lægges kørefliser 62,5x 80x 10 cm i 2 rækker på 1687,5 cm i alt 2x27 kørefliser. der udfyldes med herregårdssten svarende til 26 kvm. der er nu jernbanesveller som bliver fjernet, så der skal beregnes ca. 11 kubik. meter grus
Indkørsel og fliser rundt om huset
Fjern eksisterende fliser, ret op med grus og læg nye fliser i 50x50 cm. 88 m2 indkørsel og 62m2 rundt om huset. Der ligger sten i dag men de er meget forskellige og skæve etc.
Udførelse af hovedtrappe og færdiggørelse af støttemur
Vi har fået lavet en tilbygning og renovering af eksisterende hus. Vi mangler nu at få lavet en hovedtrappe og færdiggørelse af en støtte mur. Der er niveauforskel på ca 1 1/2m. Der skal sættes 10 trin på 240 cm. Der er behov for 2 reposer.
Lægning af fliser
Jeg har fået opstillet en carport, inkl. redskabsrum og cykelparkering, hvor jeg ønsker at få lagt fliser. Det samlede areal udgør i alt 28 kvm.
Brolægning
Aktuelt ligger der løse små sten som skal fjernes. Carporten er fra 1983 så jeg er usikker på, hvor meget der skal fjernes af underlaget. Regn med nyt grus.
etablering af flise areal, udbud rettet 56 m2
fælles areal i beboerforening. Der ca. 8x8 meter minus skrå område i alt omkring 56 m2 minimum 12 cm stabilgrus jævnes og stampes. 3-5 cm afrettergrus. 6 cm betonfliser eller -sten. (Betonflise grå 30x30x6 FC-beton) - afgravningens dybde godkendes inden der fyldes med bundsikrings grus - Der lægges fliser med fald i samme retning som tagfald. - Der sikres ved støbning eller lign. at yderste fliserække med tiden ikke synker/vælter. - der skæres skrå 45 gr. afslutning ved indgang som vist på tegning. - udgifter til jordprøve (hvis nødvendig) er inklusive. Bortkørsel af jord og lign. inklusive alle restmaterialer og eventuelle udgifter skal være inklusive. Fjernelse af grus og sten fra græsplæne er inklusive. oprydning inklusive. Der er mulighed for indlæsning af materialer over hæk på stor p-plads med kran på lastbil. Så de er tæt på arbejdsområde (se google)
lægning af ny indkørsel/indgangsparti
Indgangsparti, ca. 54 m2 - nuværende ral skal fjernes - ligges i haven, nuværende grus skal fjernes - ligges i haven. Ny stabilgrus pålægges ca. 20-25 cm + sandlag til lægning af fliser. Beton fliser 40x40 samt brosten ligges som "københavner belægning
Nye fliser + bortkørsel af gamle
Ud over pris og kvalitet, har det betydning hvor efffektivt (altså på hvor få dage) arbejdet kan udføres.
Terrasse og mindre gangsti
En rektangulær terrasse på 36 kvadratmeter, der ligger op mod huset på 2 sider og op mod et hegn på den anden kortside. Terrassen skal herfra gå over i en sti langs huset på 1,2 x 6 meter. Vi tænker 40 x 40 cm betonfliser. Vi står for klargøring/udgravning og levering af fliser. Vi ønsker tilbud på udlægning af grus, stampning og lægning af fliser.
50 kvm chaussesten
Jeg skal have lagt ca. 50 kvm chaussesten. Det skal være Nordisk blanding, enten ny eller slidt Der ligger fliser på ca. 35 kvm. som skal fjernes. Resten af arealet (pånær 1,5 kvm) er forberedt, dvs at der er lagt stabil- og læggegrus. De 1,5 kvm er et skævt areal mellem trappe og indkørsel. Opgaven kan udføres fra den 15. juni. Hvis ikke jeg har en aftale inden 19 juni, så bestiller jeg selv sten og lægger dem. Betaling skal ske når opgaven er udført. Opgaven skal færddigøres senest 14 dage efter påbegyndelse. Firmaer med dårlige anmeldelser har ingen interresse.
Udskiftning af fliser på nylagt terasse
Vi har fået lagt 200 m2 IBF sort beton fliser. Desværre har fliserne fået voldsomt fugeslør af Danfast fugesand. Vi har nu fået renset dem to gange af et proffessionelt firma, men det er desværre ikke gået væk alle steder. Derudover har vi selv to steder forsøgt os at rense fliserne efter Dansand anvisning. Anvisning er fulgt til punkt og prikke, men alliegevel har det bare bleget fliserne. Da vi ikke er tilfredse med resultatet, vil den bedste løsning være at udskifte de værste fliser, så vi kan komme videre. Fliserne har størrelse 50 x 50 og 25 x 25 - 6 m i tykkelse. Vi regner med at ca. 30-40 fliser skal skiftes. Vi har ikke selv ekstra fliser. Udfordringen er dog at fliserne så vidt vi ved ikke laves i sort i 25x25x6, men kun 25x50, hvilket betyder at en håndfuld fliser skal halveres på midten. Det er vigtigt for os at opgaven løses så hurtigt så muligt.
Havegang langs hus
Hej, Vi skal have lavet ny belægning op langs vores hus. Stien op langs huset skal have lavet et, måske to trin pga niveau forskel. Derudover skal der laves to små trin foran henholdsvis hoveddør og bryggersdør. Vi tænker det skal være sorte brosten, men er åbne for gode råd ;o) Vi vil gerne ha lagt et "tæppe" under stenene til at holde ukrudt væk. Der ligger pt store fliser det meste af de m2 der skal lægges, og vi fjerner selv dem der ligger nu. Vi skal også have lavet hele vores indkørsel, men først efter vores nye carport er bygget, så det skal vi have lavet efterfølgende ;o) Info til billeder: Der skal være sten helt ind til hus muren og ikke kun en sti og så skal firkanten med krukkerne også kun være sten. Vi fjerner planter og fliser inden. Vi er klar til I kan begynde fra næste uge og frem.
Fliser ved indkørsel
Området på fortovet mellem min og naboens indkørsel har hidtil være belagt med græs, men nu vil vi gerne have kørefliser med to rækker brosten mellem os og naboen. Fliserne kan afhentes gratis hos en beboer på en af vejene i nærheden. Palle H
Terasse på 40m2 i Birkerød
På parcelhusgrund i Birkerød skal bygges en 40m2 terasse i hårdt træ i niveau med haven. Skal stå færdig inden 24. juni 2018. Terassen skal være kvadratisk. På den ene side skal terrassen forsætte op i en lille bænk-lignende konstruktion som man kan sidde på, se vedhæftning. Der skal påregnes 1 dags arbejde til udjævning/gravearbejde vha lille bobcat. Alle materialer er indkøbt og leje af bobcat m.v. bliver der sørget for.
Ny belægning på 80m2 gang og garageareal
Vi vil gerne have ny belægning i indkørslen og på gangareal omkring huset. Der skal desuden udlignes, rettes op, og etableres lidt støttevæg ud mod vejen.
Byggetilbud.dk ©