Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Beder-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.675 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Beder Byg I/S, 83308330 BederFå et tilbud !
Ja.Miljø, 83308330 BederFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, 83308330 BederFå et tilbud !

Brolægger Beder

Brolægger Beder er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Beder.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Beder?

Du finder lettest en brolægger Beder ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Beder på.

Brolægning priser i Beder og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Beder eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Beder, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Beder

Når du leder efter en billig brolægger Beder, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Beder er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Beder

Eksempler

Gulv i stald
Vi er ved at indrette en gammel lade til stald. Der er højt til loftet og man kan køre ind med maskiner. Vi ønsker en god og billig belægning der holder. Vi stiller krav til brugsstyrke. Der er ryddet ned til fast grund.
Brolægning af 25 kvadratmeter grusvej
Opgaven går ud på at brolægge 25 kvadratmeter grusvej langs med gavlen på vores hus. Der skal bortgraves noget vold på den fjerne side for at få plads til en tre meter bred vej (se billede). Brolaget skal falde tre centimeter væk fra huset. Der er en del trafik på vejen, så vi ønsker et godt bud på, hvordan det undgås, at gruset op til brostenene (og dermed på sigt den yderste række sten) bliver kørt løst. BEMÆRK: "Lille opgave" er tilfældigt valgt. Jeg kender ikke prisen. Det er derfor, jeg gerne vil have tilbud ;-)
Brolægning Beder
Brolægning Beder
Ny indkørsel og stier foran huset. Små kvadratiske beton fliser og muligvis enkelte Chaussesten På udvalgte steder/langs hus og ved indkørelsen. Forslag ønskes. Ny “mur” rundt om rosenbedet på cirka 40 cm i højden.
Byggetilbud.dk ©