Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ballerup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.954 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

JA Have & Anlæg, 27502750 BallerupFå et tilbud !
SHJ BYG OG HAVE, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Johns Anlægsteknik, 27502750 BallerupFå et tilbud !
FB Outcare, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Kim Adelsbæk, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Milford I/S, 27502750 BallerupFå et tilbud !
SL-Multiservice, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Brolægger Lars Boss Gjerstrup, 27502750 BallerupFå et tilbud !
KBH Tagrens, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Jakobsen-entreprise, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Jakobsen-Entreprise, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Aut. Kloakmester Kasper Gorsøe, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Kloakmesteren I Byen ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Hlm ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
J.L. haveservice, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Kadagruppen APS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
BK Gruppen ApS, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Den glade brolækker, 27502750 BallerupFå et tilbud !
DB Montage, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Dam-Jensen Byg, 27502750 BallerupFå et tilbud !
Dk multi service og renovering, 27502750 BallerupFå et tilbud !
P.C.brolægning, 27502750 BallerupFå et tilbud !
BONOVO, 27502750 BallerupFå et tilbud !

Brolægger Ballerup

Brolægger Ballerup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ballerup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ballerup?

Du finder lettest en brolægger Ballerup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ballerup på.

Brolægning priser i Ballerup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ballerup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ballerup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ballerup

Når du leder efter en billig brolægger Ballerup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ballerup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ballerup

Eksempler

Lægning af fliser i havegang og foran huset

Der skal graves en smule af, lægges stabilt grus, afretter grus og til sidst fliser. Hvad vil det koste per M2. Og hvad er prisen for de enkelte delelementer 1) afgravning 2) Stabilt grus 3) afrettergrus 4) Lægning af friser 5) Fliser (grå herregårdsfliser)

Flisebelægning ved Fælleshus
Se vedlagt
terrasse
Terrasse op ad garagemur.
Reparation granit trappe, ny terrasse , ny trappe
Vi har en granit trappe som er løs ved indgang. I have har vi en trappe vi ønsker udskiftet med en ny. Derudover ønsker vi tilbud på terrasse i herregårdssten. Ca. 15 m2. Dvs. Tre opgaver ialt.
Ny indkørsel
Ny indkørsel med dobbelt carport Indkørsel skal forbindes til eksisterende gang sti Jeg laver selv carport men skal aftale med jer om placering af stolper til carport
Carport Brolægning
Jeg har kun stenen. Der er ikke sten lige pt. i carporten. Der er grus i dag som skal graves lidt op. Det er ca 3x8
Terrasse genoprettes
Vores terrasse er "sunket" flere steder og derfor ønsker vi den genoprettet. Vi fjerner selv herregårdsstene og disse skal genanvendes. Arealet er ca. 36m2. Priser over 6500kr. har ikke interesse
Anlæggelse af terasse, samt fjernelse af et brombær/syrenkrat, samt 2-10 stubbe
Anlæggelse af en terasse, hvor størstedelen af grusarbejdet er gjort, samt omlægning af 4 kvm sti. I alt ca. 55 kvm. Terassen skal bestå af 7x7 felter københavnerbelægning. Derudover, vil vi gerne have gravet/fræset nogle bede og en køkkenhave op eller måske snarere af. NOget skal blive til rododendronbed, andet skal gøres nogenlunde klar til såning af græs. Derudove er der rødderne fra en kæmpebuksbom, som vi gerne vil have fræset eller gravet op. Giv gerne separat prisoverslag på brolægning og ordning af bede.
Hjælp til terrasse
Vi har en have, hvor der skal lægges 30x30x5 fliser, så der bliver en sti fra vores terrasse ved huset og ned til en ny terrasse bagerst i haven, som også skal lægges. Jeg har fliserne der skal bruges dertil (172 stk), samt der er lagt stabilgrus ud og stampet. Der er også afrettersand, dog mangler der til ca. 6 m2. Jeg fik af vide af en entreprenør at, det ikke var noget problem selv at lægge det. Men nu er jeg kørt død i det, for at sige det som det er. Jeg kan ikke få det til at ligge som det skal. Er det noget som du / I kan hjælpe med, da vi har en 40 års fødselsdag i næste måned ??.
Omlægning af buetrappe i herregårdssten
Hej Brolægger Vores buetrappe op til vores hoveddør er sunket og nogle af stenene er "faldet ud". Alt i alt en farlig trappe og en uholdbar situation. Trappen er en halv bue med tre trin og den nederste bue er ca. 3,20 m i diameter. Jeg forestiller mig at der ikke er andet at gøre end at pille alle stenene op og lægge dem igen. Og jeg går ud fra at stenene kan bruges igen men der skal noget grus og måske noget lim til at holde på det. Trappebuen kan se på vedhæftede foto. Venligst oplys pris på denne opgave. MVH Per Skou Nielsen
brolægning af indkørsel
Indkørsel
Teresse
Da haven syes uoverskuelig prøver jeg at se hva det vil koste at få lavet. Der er rester af bed der skal fjernes, del af hvor gammel drivhus stod, og nogle hegn der pilles ned.. Alt dette skal der ligges fliser på samt opretning a eksisterende efter oversvømmelse... Der er tale om ialt ca 35 -40 kvm areal. Udover dette er der en lille firkant bag der mangler fliser samt ønske om 2 rækker fliser istedet for 1 langs siden. Ønsker 40x40 fliser i grå. Ønsker ik timetilbud men kun fast inkl alt
Søger underentreprenører til mindre opgaver samt forfalden arbejde
Søger en kompetent underentreprenør til mindre projekter, samt forfalden arbejde Primære arbejdsopgaver vil være brolægning Skal gerne være en selvstændig fyr som arbejder alene eventuelt 2 mand som arbejder på fleksible tider intet større firma søges Mvh Jakobsen-entreprise Kaare@jakobsen-entreprise.dk
Vinklen terrasse
Vi vil gerne have lagt en vinkel terrasse i sorte betonfliser (Fliserne måler 30x60) Vi har selv gravet ud til terrassen (20 cm. ned) og har selv de fliser og det grus/sand der skal bruges.
Lægning af 2 rækker betonfliser 40x40x5 cm
2 rækker fliser til eksisterende fliseterrasse. 2 rækker fliser a 40x40x5 cm betonfliser. Der er græs på området idag. Adgang fra have via havelåge 80 cm bredde. det er muligt at komme af med græs og jordaffald lokalt Ca. 200 m fra haven. Der kan placeres trailer uden for havelåge/haven.
udskiftning af 8 knækkede fortovsfliser
8 stk. knækkede fortovsfliser ønskes udskiftet. De ligger ikke samlet, men jævnt over indkørslen. Fliserne er knækket pga tung transport, men de ligger plant så der er kun brug for minimal opretning.
Indkørsel
Optagning og bortkørsel af eksisterepnde fliser Udgravning og bortkørsel af jord. Etablering af 20 cm stabilgrus og 5 cm afretningsgrus. Etableting af 74m2 belægning med kinesiske granit 40x40 G654 samt mørke portugisiske chaussesten Efter lægning komprimeres det og fuges med ukrudtshæmmende stenmel. Stenene lægges i spids og chaussten lægges med 16 sten tilsvarende
Genopretning af terasse
Vores terasse er sunket flere steder og vi vil gerne have omlagt den. Beton fliserne skal genbruges med mindre du har et super tilbud inkl. herregårdssten. Vi fjerner selv stenene. Vi ved ikke om underlaget tidligere er lavet korrekt.
Byggetilbud.dk ©