Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Bagsværd-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.392 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
helle skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Isolering Haslev
for opgaven Isolering Haslev
Alt gik godt, vi er meget tilfreds
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Den Friske Anlægsgartner, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
SS Entreprise, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Nordsjælland bygge og anlæg, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Mesterværk Entreprise I/S, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Byggebien ApS, 28802880 BagsværdFå et tilbud !

Brolægger Bagsværd

Brolægger Bagsværd er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Bagsværd.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Bagsværd?

Du finder lettest en brolægger Bagsværd ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Bagsværd på.

Brolægning priser i Bagsværd og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Bagsværd eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Bagsværd, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Bagsværd

Når du leder efter en billig brolægger Bagsværd, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Bagsværd er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Bagsværd

Eksempler

Terrasse ved hoveddør
Vi skal have lavet en terrasse ved vores hoveddør. Terrassen kommer til at ligge op ad en grusvej. Der er allerede delvist sten på noget af arealet men de skal fjernes.
Ny belægning af forhave og carport
Etablering af forhave belægning og renovering af carport belægning. Lige kanter ca. 10x10 meter. Der skal etableres nogle blomster bede på arealet.
indgangsparti med trappe herregårdssten eller rådhusbelægning
gamle herregårdsten skal fjerne og noget opretning. to trin skal laves. ca 1 m brede.
Fliseterrasse og sti omkring hus
Lægning af fliser omkring nybygget villa i det på medfølgende plan rødskraverede område. I det viste område er der lagt stabilgrus. Entreprenør skal fylde op med stabilgrus/afretningsgrus, således at fliser får overside 150 mm under sokkeloverkant ved huset, og så de falder med 20 0/00 væk fra huset. To brønde og to nedløbsbrønde skal tilpasses færdig fliseoverside. Fugesand står klar på grunden. Der ønskes tillige opbygning af stabilgrus, afretningsgrus og fliser for affaldsstativ og to genbrugscontainere ved fortov op ad hegn til nabo mod øst. Der forventes tillige nogle følgearbejder med jordflytning m.m. Dem taler vi om.
Anlægs og brolægger arbejdet
Skal laves omfartsdræn Udfræsning af have Beplantning af træer Belægning af sten hele vejen rundt om huset
Anlægning af nye fliser
Alle de sten vi idag har i vores indkørsel er desværre blevet skæve og ligger meget ujævnt. Det er tydeligt at se, at det ikke er lavet ordentligt fra start og at underlaget ikke er lagt ordentligt. Desuden er der mange typer af sten og meget jord imellem stenene. Vi ønsker derfor et tilbud på at få fjernet alle sten og anlægning af nye sten.
Udgravning og udlægning af stabilgrus
Udgravning, læsning og bortkørsel af muldjord til 0,4 m under terræn. Levering, udlægning og komprimering af 0,4 m stabilgrus og læggegrus.
lægge nye fliser
Hej Vi ville gerne skifte vores gamle herregårdssten til ny beton fliser 30x60 cm eller 60x60cm i vores carport og sti til huset (hele opgave er ca. 100-110 m2) vi ville selv fjerne gammel flise. Vi ville gerne både tilbud for materiale og arbejdes løn og hvis vi selv køber fliser hvad koster arbejde løn og sand og grus osv.
Skifte haveflise
Vil skifte gamle haveflise med nyt beton flise ca 110 kvm.
Forhave
Jeg har Ca 5 m2 i indkørslen, hvor der skal lægges sten. Der er bare jord nu. Tror måske det har været et bed før for der er sten omkring. Det skal bruges til cykelparkering. Jeg vil også gerne have tilbud på hvad hele indkørslen koster at få lavet. Jeg bor på bondehavevej 208 i Bagsværd. Vh Camilla
Flisebelægning
Vi ønsker tilbud på lægning af 90x90 betonfliser i indkørsel (60 m2) og 60x60 betonfliser som sti og terrasse rundt om huset. Der er gjort klar med stabilgrus - tilbud må gerne være med og uden levering af fliser.
Fra bed til fliser. brolægning.
Hej Vi skal have lagt ca. 15 kvm fliser med Holmegaardssten. Der har stået et bed førhen, som skal laves til flisegang. Vi står selv for fjernelsen af bedet. Vi ønsker et tilbud på det hele inkl. at I køber sten og på pris uden I indkøber stenene. (Da vi vil prøve at finde dem brugt.) Den overskydende jord, regner vi med at anvende i bedene og ellers kører vi evt. rester væk selv. VIGTIGT at arbejdet kan påbegyndes hurtigt. Mvh. Malene
Afretning og lægning af 60x80x7 cm. fliser
Der skal afgraves ca. 1-1,5 m3 jord, udlægges afretnings-/slotsgrus og derefter fliserne. Der er 2 stolper som der skal skæres omkring.
Etablering af overkørsel
Hej, Vi skal have etableret overkørsel ved vores nye dobbelt carport. Carportens bredde er 6040 cm Der skal lægges brosten foran fortovsfliserne, nedsænket ud mod vejen og der skal også lægges brosten bagved fortovsfliserne. Vedhæftet er billede af vores "gamle" fortov, inden carporten blev bygget. Den står færdigbygget nu. På billedet ses den gamle overkørsel til højre for de indtegnede streger. Jeg ser frem til et godt tilbud :0) Mvh Anette Hansen
Forhave
Til foråret skal vi have nye fliser i vores forhave. - Ønsker nye 50x50 fliser. (Ca 45% gangareal og 55% parkering) - Gamle herregårdsten skal tages op og bortskaffes - Der skal tages ca. 20 cm af terren for at kunne få parkering i forhave
Brolægning Bagsværd
Jeg skal have lagt/omlagt ca 40 km2 terrasse med herregårdssten. På ca halvdelen af arealet ligger der herregårdssten i forvejen men de skal lægges om. Skal derfor kan bruge 20 km2 nye sten. Opgaven vil primært være at gøre arealet klar til fliselægning med stabilgrus/sand osv og så lægge fliserne.
Brolægning Bagsværd
Vi har en træterasse som skal omlægges til fliser. Arbejdet omfatter: - Fjernelse af træ - Afgravning - Lægning af grus. - Lægning af fliser
Brolægning Bagsværd
Se vedlagte situationsplan med nuværende forhold og fremtidige forhold.
Byggetilbud.dk ©