Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ans-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.759 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ib skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Ballerup
for opgaven VVS Ballerup
Arbejdet udmærket, men Jacob er lidt hurtig med fremsendelse af faktura. Det ville passe mig bedre fx at betale materialer som forskud.
Uffe skrev en bedømmelse af Prebens Multiser…
for opgaven Maler Vig
for opgaven Maler Vig
Træbeskyttelse af vindskeder og sternbrædder. Flot arbejde, ikke noget at klage over.
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Elvitek ApS, 86438643 AnsFå et tilbud !
Iller Kloak Og Anlæg ApS, 86438643 AnsFå et tilbud !

Brolægger Ans

Brolægger Ans er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ans.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ans?

Du finder lettest en brolægger Ans ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ans på.

Brolægning priser i Ans og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ans eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ans, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ans

Når du leder efter en billig brolægger Ans, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ans er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ans

Eksempler

Udskiftning af esisterende belægning plus mindre udvidelse
udskiftning af eksisterende belægning af 1. indkørsel på 3m x 5m-5,5m (lidt skrå). 2. terrasse på 2,5m x 8m (forside af hus) 3. under + ved siden af garage samlet 3m x 8m. Desuden udvidelse af indkørsel til bil nr. 2 på 2,5m x 5m.
5 Indkørelser 1150m2
5 Indkørelser til 5 dobbelthuse i lille andelsboligforening. Ialt 1150m2 Der ligger idag sf-sten, disse skal tages op, og køres væk, og der skal derefter fyldes op med grus/sand, hvor der trænger. 7 cm herregårdssten ønskes lagt.
50 m2 terrasse langs hus. Der er i dag græsplæne og ca 16 m2 terrasse
Etablering af terrasse langs hus. Ca 4 meter i bredden og 12 meter i længden. Niveauforskel på ca 20 cm. Dvs et trin op midt på terrassen, så der ikke skal fjernes så meget jord. Ca 16 m2 eksisterende terrasse skal fjernes og resten er græsplæne.
Indkørsel
Vi har fået bygget hus og skal i den forbindelse have anlagt indkørsel, med skærver. Den er ca 4 meter bred og ca 15 meter lang. Den har en hældning og der skal en kant afgrænsning på. Evt kan det udvides med anlæg af fliser omkring huset.
Brolægning Ans
fliserne ligger for lavt og skal løftes ca 10 cm blev lagt af en der ikke forstod opgaven udgang fra dør
Byggetilbud.dk ©