Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Allerød-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.436 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Anlægsgartner Anders Frenk, 34503450 AllerødFå et tilbud !
Skov- og Landskabsingeniør Jesper Quaade Møller, 34503450 AllerødFå et tilbud !
NYMAND's HAVE & HEGN, 34503450 AllerødFå et tilbud !
Grøn Vedligehold ApS, 34503450 AllerødFå et tilbud !
CEMBA SMBA, 34503450 AllerødFå et tilbud !
os-2, 34503450 AllerødFå et tilbud !
Zky Service, 34503450 AllerødFå et tilbud !
Drewsenhaveservice/v lone Drewsen, 34503450 AllerødFå et tilbud !
K.B. HAVESERVICE, 34503450 AllerødFå et tilbud !

Brolægger Allerød

Brolægger Allerød er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Allerød.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Allerød?

Du finder lettest en brolægger Allerød ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Allerød på.

Brolægning priser i Allerød og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Allerød eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Allerød, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Allerød

Når du leder efter en billig brolægger Allerød, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Allerød er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Allerød

Eksempler

Ny indkørsel og belægning til parcelhus
Ny flisebelægning til indkørsel (32m2), foran huset (68m2). som option: a) en sti (30m2) og b) en terrasse på (55m2). Vi har selv fliser 40x40 og chaussesten. Betonfliser ønskes lagt forskudt og kant til kant. Chaussesten skal ligges i to rækker yderst, men kun i indkørsel og foran huset - ikke på stien og terrasse. Der er stabilgrus i indkørsel og fire-fem meter hen foran huset. Ellers ikke. der er grus i forvejen på resten, men det er 40 år gammelt, så der skal nok lidt nyt ovenpå. Stien skal graves
Lægning af fliser
Der skal lægges fliser forskellige steder i haven: - 3 stk. 3x60 cm fliser forskudt et sted - 2 stk. 30 x 60 cm fliser et andet sted - 4 stk. 50 x 50 fliser på et skråt stykke et tredje sted
total renovering af alle arealer
indkørsel som ikke skal sætte sig med hjulsport incl carport flise gang hele vejen rundt om hus inkl 4 højbede afsluttende med stor 60m2 terresse (udvidelse af det gamle område)
Brolægning - nye sten i indkørsel og stier mm
Brolægning: Optagning og bortkørsel af 105 m2 fliser incl. 8 stolpesten fra carport opgravning af jord fra ca 26 m2 fliseareal (adgang via 110 cm havelåge) ekstra grus og afretning ca 108 m2 grå herregårdssten leveres og lægges lægning af 2 stk kloakdæksler (støbejern i firkantede rammer. Jeg leverer evt) 10 m kantafgrænsning til forhøjede bede (15 cm) Der er ingen rundinger i flisearealet Udføres i 2 omgange: optagning af gamle fliser ca. uge 26, restende ca uge 30 Eventuel kan fældning af 8m højt træ og rodfræsning indgå, Evt. kan lægning af ca 4 m ekstra regnvandsafløb fra carport med nedløb i begge sider til eksisterende afløb indgå.
190 kvm terrasse og indkørsel
Sort herregårdsten, halvforbandt på hele området. Der skal leveres yderligere stabilgrus og afretningsgrus på området. I alt anslået ca 50 - 60 kubikmeter. Der må gerne stilles separat pris for en anlægsopgave af faskine til to nedløb på carport med redskabsrum på 47 m2 der er på det nævnte område.
Brolægning/forstærkning af overgang mellem indkørsel og vej
Vi får hurtigt store huller i overgangen mellem indkørsel og vej, og kommunen vil ikke udbedre vejen. Vi har selv ca. 250 stk. eller 2,5 kvm. brosten i størrelse ca. 9x9x9 cm, men vi er også åbne overfor andre forslag. Arbejdet ønskes udført i år.
Havegang og indkørsel
Have gang af herregårdsten, ca 10 meter og "kant" rundt om indkørsel/parkeringsareal som belægges med perlesten (har vi). Mindre stykke ved kældernedgang skal også belægges, ialt ca 45 m2 herregårdsten. Ca 30 m2 græsplæne skal graves af og funderes.
udskiftning af grus til sten på p-arealer
Udskiftning af grus på i alt 6 mindre langsstrakte p-arealer langs privat vej. Fjernelse og bortkørsel af grus. Lægning af nyt gruslag, der er anslået til ca. 25 tons, og efterfølgende lægning af stenene.
Nybyggeri flise anlæg og indkørsel
Hej! Vi ønsker tilbud på anlæg af indkørsel og haveanlæg. Nybyggeri. Tanken er at mødes på grunden for et overblik mv.
40 m2 terrasse i Allerød inkl. alt, bund og fliser
Fliselægning på areal hvor der skal stå et drivhus
Jeg skal have lagt fliser på et område hvor jeg skal sætte et drivhus op. Der skal nedsættes 6 tomme rør (Ø=150 mm) hvori jeg kan nedstøbe soklen til et drivhus. Der skal også nedgraves 4 stolper i området (jeg har stolperne) Se venligst vedlagte tegning Flisetypen er ikke så vigtig, evt herregårdssten eller betonfliser.
Etablering af fliser ifb. med nybyg
Jeg er ved at få bygget et nyt hus og har i den forbindelse brug for et tilbud på, at få lagt fliser i indkørsel, på terrasse og på sti. I forbindelse med byggeriet vil der blive udgravet og lagt stabilgrus på det tiltænkte areal. Stabilgrus vil også være stampet. I forhold til tilbuddet skal materialer ud over stabilgrus være inkluderet. Arealer Indkørsel: ca. 85 kvm Terrasse: ca. 45 kvm Sti: ca. 40 kvm
Legge sten
Terrasse og forhave
Hej. Bor i rækkehus og ønsker tilbud på skift af nuværende 30x30 fliser til nylagt teerasse og forhave begge med herregårdssten. Terrassen skal desuden udvides en smule, så den går ca. 1½ m. længere ud i haven og gamle sten udskiftes. Forhaven ca. 10 kvm har i dag fliser som skal fjernes og nye sten lægges.
omlægning af terrasse, indkørsel og havegang
opgaven er yderlige beskrevet i vedhæftet pdf dokument. • Indkørsel Lægning af ny indkørsel med kørefliser ca. 33m2 belægning. Bemærk at indkørslen har et fald på ca. 60cm fra garage mod vej. • Havegang Lægning af ny havegang ca. 34m2 belægning • Gårdsplads Lægning af ny større gård. ca. 45m2 belægning
Indkørsel m. græsarmering
Vi vil gerne have anlagt indkørsel /parkeringsplads til 1 bil på vores græsplæne med græsarmeringbeton (IBF Rustik græsarmering, GA ll 50). Mål på 3 meters bredde og 5 meters dybde. Foran græsplænen er der fortov med betonfliser og granitfortovskant som skal sænkes – vi kontakter selv kommunen for tilladelse. Kom gerne forbi om der er behov for at se hvordan forholdene er. Min hustru er hjemmegående, så der er mulighed for at se og få forklaret i dagtimerne. Alternativt kan vi tage et par billeder og sende. Vi ønsker opgaven gennemført så hurtigt det kan lade sig gøre Vores adresse er: Møllemoseparken 153, 3450 Allerød
Indkørsel og gang med niveaufri adgang ved nybygget hus
Indkørsel og gang fra fortov til hoveddør til nybygget hus i allerød. Inkl niveaufri adgang med "elefantrist" 21 kvm gang; heraf niveaufri adgang, 3 rækker IBF fliser og 1 række Græsarmering 52 kvm indkørsel; heraf 26,5 kvm IBF fliser og 25,5 kvm græsarmering. Fliser: IBF grå 40x40x8 Græarmering: Farum Græsarmering fra Farum beton http://www.farumbeton.dk/Produkter-433.aspx?GroupID=GROUP70&ProductID=PROD340 Der er ved byggeriets udførelse udlagt stabilgrus og drænstabil. Opgaven ønskes startet mandag 30. oktober 2017.
Anlæg af terrasse m. faskine
Skal have anlagt ny terrasse - dvs. eksisterende skal fjernes. Rundt om terrassen skal bygges en mur i brosten ca. 70 cm høj og der skal være en trappe i chaussesten op til haven
Byggetilbud.dk ©