Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Albertslund-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.530 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

H.Er, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
Anlægsgartnerfirmaet Bachmann v/Ulf Bachmann, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
Dannebrolægning, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
Faxe Bolig Invest, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
Hrh Kloakservice ApS, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
Albertslund Byggeentreprise ApS, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !
CTMF ApS, 26202620 AlbertslundFå et tilbud !

Brolægger Albertslund

Brolægger Albertslund er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Albertslund.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Albertslund?

Du finder lettest en brolægger Albertslund ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Albertslund på.

Brolægning priser i Albertslund og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Albertslund eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Albertslund, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Albertslund

Når du leder efter en billig brolægger Albertslund, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Albertslund er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Albertslund

Eksempler

Havegang herregårdssten rødmix

Vi ønsker at få lagt en havegang langs vores græsplæne. Det skal støde til en havegang som allerede er anlagt. Stenene skal være herregårdssten i farverne røde og sorte (rødmix), mål på sten: 21 cm x 14 cm x 5 cm. Havegangen har et samlet areal på ca 8,8 m2 (5,5m x 0,9m + 2,9m x 1,3m). Der skal være et lille kvadratisk hul i havegangen til et blommetræ.

Brolægningen
40 m2 havefliser lægning jeg har kun fliser
lille terasse
flyttet i ny renoveret rækkehus hvor der kun er lagt lidt sten på terrassen ønsker den udvidet
Omlægning af 50 kvm. flise gang og terasse
Jeg har selv fliser 50x50, som jeg gerne vil genbruge. Men der skal lægges et nyt underlag med fiberdug under. Det drejer sig om en gang og en lille terrasse, der er endvidere et bed, hvor der skal etablereses granitstenskant (granitstenene har jeg) Derudover vil jeg have lagt to rækker fliser ved huset.
Forhave
Forhave hvor der er jord nu skal der ligges fliser
Fliser udskiftning
Har en ødelagt have som skal ordnes Dvs der skal fjerne gamle samt grus og flisser skal lægges Der er ikke noget grus under der i sin tid blev lagt forskelig sten på jord
Ny belægning i have .
Almindelig rækkehus have hvor vi vil have sten
Støtte væg
Hej vi skal have lavet en støttemur på tre flisershøjde ca. 40 m lang
Ny anlæg - indkørsel/terasse
Nybygget hus - anlæg af indkørsel og terrasse: Der ER lagt og stampet stabilgrus. Der skal lægges herregårdssten i indkørsel og gangarealer samt 25 cm granitskærver ind mod husmuren ved gangarealer med undtagelse af bagved huset. Riste ved indgangsdør. Ved terrasse skal der støbes og lægges fliser (italienske - har/skaffer selv). Se vedhæftede tegning
Omlægning af baggårds belægning
Jeg har en baggård, hvor fliserne er blevet omlangt i forbindelse med renovering af kloak. Det ligne noget rigtig skidt, hvorfor vi ønsker omlægning af flisegården. Det er 2 år siden, så vi kan desværre ikke gøre indsigelser. Jeg har tidligere fået et tilbud fra Thor fra Dannebrolægning på følgende, men han har brændt mig af. Det vil så være 2 mand i 1 dg. Og regnestykket vil se således ud : -maks. 15 timer à 370,- -lev. grus 1.000,- -lev. 1 Brøndkarm / dæksel 1.900,-
Lægning af fliser i baghave
Jeg søger en god og billig brolægger til at kunne lægge fliser i min have som måler 6 x 9 m. Dvs. 54 m2. Jeg søger både et tilbud som inkluderer ALT, og et tilbud som er uden fliser da jeg måske selv kan skaffe disse. Nøgleordene er at det skal være flot, ordentligt men også billigt :-) ;-)
Haven skal have fliser
Vi havde tænkt at gøre det selv, da min kæreste er tømre, men da han undersøgte hvor meget der skulle gøres blev det for uoverskueligt, da det ikke er noget han har gjort før. Så vi tænkte det nok var bedst at få nogle professionelle til det. Han har selv bygget hegnet og vi har selv relokeret halvdelen af fliserne. Vi har 2 katte og vil gerne have at haven er kattesikret, så de ikke kan løbe ud. Så der skal graves ned så der er plads til stabilgrus, afvandingssystem, afretningslag og fliser der ca slutter op til hegnet. Det er ikke så vigtigt inden for 10 dage, bare helst udført i den slutningen af sommeren.
Have
En lille have der skal graves op og anlægges med herregårdssten
tilbud på fliseterrasse ønskes.
ønsker tilbud på. ca 30 m2 terrasse 7,5 x 4,5 meter men uden om et bed der er ca i midten af området som måler 1 x 3 meter.
Rækkehushave
Have i rækkehus ønsker terrasse og have ud i et. Har set på fliser fra Sorø de skal bare bestilles
Indgang til rækkehus og baghave
Jeg ønsker et tilbud.
Brolægning Albertslund
Optagning og bortkørsel af eksisterende fliser Grus + ukrudtsdug Brolægning og fugesand ca. 100m2
Fjernelse af ca. 12 m2 gamle fliser & lægning Af nye på ca. 25m2.
Forhave til rækkehus. Ingen kørsel. Belægning i et mønster, ikke kun grå beton
Byggetilbud.dk ©