Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Årslev-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.391 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
helle skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Isolering Haslev
for opgaven Isolering Haslev
Alt gik godt, vi er meget tilfreds
Lasse skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Næstved
for opgaven Brolægning Næstved
Super fint service
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Felix Fliser, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Anlægsgartner Kristian Præst, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Ets A/S, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
J. A. Totalentreprise, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
SONNY's BELÆGNINGS DESIGN ApS, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Faaborg-Midtfyn Entreprenøren ApS, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Lars Rendegraver, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Multihave ApS, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Grøn Ekspertise v/ Jordbrugsteknolog Tage Essendrop Schjødte, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !
Hougaard Natur, 57925792 ÅrslevFå et tilbud !

Brolægger Årslev

Brolægger Årslev er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Årslev.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Årslev?

Du finder lettest en brolægger Årslev ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Årslev på.

Brolægning priser i Årslev og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Årslev eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Årslev, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Årslev

Når du leder efter en billig brolægger Årslev, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Årslev er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Årslev

Eksempler

Nyt hus
Skal have lagt fliser i forbindelse med ny-byg ! Indkørsel/carporten,sti op til hoveddøren,sti fortsat rundt om huset til terasse under halvtag. Efterfølgende større terasse foran stue/køkken.herfra sti om til carporten.
Nye sten i indkørsel
Lægning af sten i indkørsel, idag ligger der granitskærver, under granit er der stabilgrus, men regner med at der skal graves af til afretning. Regner med en grå bonesten med en sort kant rundt som afslutning.
Terrasse - herregårdssten
Jeg har gravet ud, der skal "bare" lægges 25 kvm fliser i forlængelse med eksisterende herregårdssten. De skal ligges I en firkant, så er opgave der burde være lige til. Flisegrus er også pålagt, skal dog rettes af samt pålægges mere hvis der er brug for det..
Indkørsel
Skal ha lavet indkørsel, skal kun ha gravet af og lagt grus i og kørt jord væk! Skal være klar til at jeg selv kan lægge fliserne. Vi har ikke så mange penge derfor vi selv skal lægge fliserne
Terrasse
Lidt fliser ligger der i forvejen, men ellers græs. Ønsker at få fliser i det hele så jeg får en stor terrasse.
Terasse
Vil have lagt en terasse på gavlen af huset, der skal støde op til eksisterende terasse. Der skal laves kant , da Neaveu er lidt højere en græs, med en kantflise. Vi gør klar og har delvis materialer. Så grus, afretning og ligningsfrist fliser og lave kant.
Brolægning Årslev
Vi ønsker at få lagt en sti som samler vores terasse og flise gang på den anden side af huset. Der allerede gravet ud. Gerne en pris med og uden materialer. Gerne så snarest som muligt. Eller kom gerne ud og kig på opgaven.
Brolægning Årslev
Opretning af bedkant og opbygning af en bedafgrænsning / lille støttemur med eksisterende herregårdssten. (optaget fra tidligere terrasseareal) Tænkes udført med herregårdssten 14 x 21 x 5, opbygget forbandt i 3-4 lag over græsplæne niveau, ca. 50m total længde. Skal omkranse to skrå bede på svagt hældende stykke samt langs hæk frem mod havelåge. Udføres med symmetrisk bue / form på hver side af græsopgang mellem de to bede. Jeg har sten - men mangler sand, fliseklæb mm. til opbygning.
Brolægning Årslev
Udvidelse af taresse med 30*30*5cm beton fliser
Brolægning Årslev
Udvidelse af terrasse
Brolægning Årslev
Opgave gå ud på nye herregårdsten, af sti og terrasse samt lidt blomsterbed. Alle sten bliver fjernet før start der snak om ca 80-90kvm2
Brolægning Årslev
I stedet for trin vil vi gerne have lavet sådan at det ligner en lille bakke op til dørene henholdsvis Terresse og indgang .
Brolægning Årslev
Byggetilbud.dk ©