Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Ålsgårde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Total Have, 31403140 ÅlsgårdeFå et tilbud !

Brolægger Ålsgårde

Brolægger Ålsgårde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Ålsgårde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Ålsgårde?

Du finder lettest en brolægger Ålsgårde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Ålsgårde på.

Brolægning priser i Ålsgårde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Ålsgårde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Ålsgårde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Ålsgårde

Når du leder efter en billig brolægger Ålsgårde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Ålsgårde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Ålsgårde

Eksempler

Genopbygning af ttøttemur og terrasse efter stormen samt ny hoveddør
Et læhegn blev revet omkuld, og sammen med det en støttemur. Læhegnet skal genopsættes (støbes fast), muren genopbygges, og dele af terrassen genlægges. Hoveddør blæst op og revnet og karmen beskadiget.
Indkørelse
Ca 12 brosten (er på grunden) og ca 70m2 herregårdssten grå mix skal leveres Skal havde etableret en ny overkørelse til vore ejendom. Hertil er der lægning af brosten ca 15 m2 brosten har vi. Plus lægges og etabler overkørelse til strandvejen ca 70 m2. Vort adr er mdr strandvej 114 ålsgårde. Er det noget i kan give et tilbud på, sagen kan påbegyndes ASAP. Mvh Niels
60 m2 brolægning som udgør 2 terrasser
der er nu alm. græs som skal graves af, men bruges andet sted på vores grund, ved den ene terrasse ønskes raftehegn opsat ca. 27 m. i omkring 70 cm højde, skal være magen til eksisterende hegl.
Etablering af indkørsel
Nybygget hus hvor der er lavet underlag (stabil grus). 75KVM græsarmering, 25 kvm herregårdssten og støbning af "rampe" til garage cirka tre meter bred. Diverse mérarbejde på grund efter tilbud.
Lægning af terrasse og bygning af kampestensdige
Lægning af 40m2 terrasse med teglsten og kant af stenpigning. Stenpigning omkring hele huset. Bygning af 40m kampestensdige ca 40 cm højt.3
Udvidelse af terrasse
Nuværende terrasse udvidelse.
300 m2 belægning
Belægning, niveau regulering, støbning 120m2 sti og terrasse sorte 60x60x6 fliser 24m2 sorte granitskærver langs huskant (30cm) 148m2 indkørsel og p-plads med sorte 60x60x8 fliser 22 meter støttemur, 19x20x50 fundablokke i tre lag 7 meter støttemur ved terrasse med sorte 15x60x20 cm fliser 17,5 meter kantsten med sorte 16x60x20 fliser. 4 brønddæksler med integrerede (sorte) fliser. Cirka 50 m2 stabil grus Cirka 42 m2 sand Der må påregnes nogen niveau regulering i indkørsel/P-plads. Rundt om huset kan der lægges stabilgrus/sand uden at grave af. Der skal ikke påregnes bortkørsel af jord.
Brolægning Ålsgårde
Der skal lægges ny trappe efter vi har fjernes jernbanesveller for lå yderst på hvert trappetrin
Brolægning Ålsgårde
Indkørsel & carport til nybygget hus skal belægges med betonfliser, gerne 50x50, eller større, i mørke grå. Indkørslen har en hældning på 10% og fortov er endnu ikke anlagt.
Brolægning Ålsgårde
Vi har en relativ stejl indkørsel på 33m2 med ca. 10 graders hældning og en carport på 39m2, som vi gerne vil have belagt med 50x50 fliser i sort/antracit. 30 cm. stabligrus er lagt af entrepenør. Afretning kan være nødvendigt. Da det er nybygger kvarter, er den endelige vejbelægning ikke etableret endnu.
Brolægning Ålsgårde
Fjernelse af gammel terrasse med betonsten 23,5 x 48.5 x 6. Nye IBF Premium Line klippegrå struktur 40.5 x 80.5 x4. Der ønskes et tykt underlag så terrassen hæves op til 10cm. Terrassen er en vinkel som støder op til henholdsvis plankeværk og græsplæne. Terrassen bør have et let fald så vand kan løbe af mod ovenstående. Afslutning mod plankeværk med skærver.
Brolægning Ålsgårde
5 år gammel terasser hvor fliser ligger ujævnt skal omlægges. Fliser er ca. 60x60
Brolægning Ålsgårde
Belægning til drivhus som jeg senere selv sætter op. Nu er der græsplæne som skråner lidt, så der skal graves lidt ned i terræn i den høje side (i alt ca 20 cm højdeforskel). Drivhus er 14 M2. Der skal være kant rundt om så ca 20 m2. Hertil ny rådhusbelægning på eksisterende terrasse hvor der nu er Herregårdssten. Denne er ca 15 M2. Bortkørsel af alt materiale skal være med i tilbud.
Brolægning Ålsgårde
Brolægning Terrasse: 2 plan, hhv 25 og 35 m2 med trappe (60 cm niveauforskel, 3 trin, trappebredde cirka 1,5 m) Udført i lysegrå betonfliser 60 x 60 cm, eventuelt lagt forskudt med ukrudtshæmmende fugesand. Derudover Indkørsel: 70 m2 Sti: 12 m2 Udført i lysegrå betonfliser 30 x 30 cm, lagt forskudt med ukrudtshæmmende fugesand. Støttemur til jord, da vores terrasser er nedsænket, og da vi ikke må terrænregulere yderligere pga. lokalplanen, og der ellers vil vælte jord ned på terrassen. Det er forskelligt, hvor høj muren skal være rundt omkring. Idéer til sten og design modtages gerne, da vi synes det er svært at få et overblik over udvalget og mulighederne i forhold til sådan en mur. I indkørslen er der lagt stabilgrus og stampet. Der er gravet ud til terrasse og sti.
Brolægning Ålsgårde
Jeg har brug for etablering af en simpel smal trappe (lavet af fliser - uden gelænder o.l.) i min have. ca 3-4 meter lang. 30-50 cm bred. Stigning ca. halvanden meter. Trappen skal løbe i “græsalleen” på billedet.
Brolægning Ålsgårde
Etablering af støttemur (længde ca. 40 meter) samt flisebelægning på 227 m2.
Byggetilbud.dk ©