Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Aalborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.169 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

A L Service V/Allan Larsen, 92109210 Aalborg SØFå et tilbud !
Gug Anlæg Og Planteskole A/S, 92109210 Aalborg SØFå et tilbud !
Chr. Bækgaard ApS, 92209220 Aalborg ØstFå et tilbud !
Thomsens Planteskole A/S, 92209220 Aalborg ØstFå et tilbud !
C S H MALER, 92209220 Aalborg ØstFå et tilbud !
Din-haveservice, 92209220 AalborgFå et tilbud !
ROSSEELS TEGNESTUE ApS. AALBORG, 90009000 AalborgFå et tilbud !
Aalborg-facadefuge, 90009000 AalborgFå et tilbud !
Nørholm Haveentreprenør ApS, 90009000 AalborgFå et tilbud !
RS Byg & Totalservice, 90009000 AalborgFå et tilbud !
flemming jensen, 90009000 AalborgFå et tilbud !
Aalborg Multi & Drone Service, 90009000 AalborgFå et tilbud !
KS Byg & Design aps, 90009000 AalborgFå et tilbud !
AIH, 90009000 AalborgFå et tilbud !
AMU Nordjylland, 91009100 Aalborg $postboksFå et tilbud !

Brolægger Aalborg

Brolægger Aalborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Aalborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Aalborg?

Du finder lettest en brolægger Aalborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Aalborg på.

Brolægning priser i Aalborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Aalborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Aalborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Aalborg

Når du leder efter en billig brolægger Aalborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Aalborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Aalborg

Eksempler

Ny terrasse/omlægning af fliser mv.
Vores lille terrasse vil vi gerne have lavet størrer. Den er pt. i tre små, men høje (ca. 70 cm pr. niveau, samt ca. 5 meter i længden og 1 meter i dybden) niveauer, vi vil gerne have lavet mere plads på terrassen. Der skal fjernes en masse jord, evt. støbes bag fliser, så de kan holde en stejl skråning.
terrasse,stier
Belægning i Aalborg
Vi har en indkørelsen, en terrasse og en trappe vi skal have lavet.
Terrasse
Oprette eksisterende underlag, understøtte hjørner af udestue, stenbelægning af cirka 13 m2, herregårdssten.
Brolægning omkring ved hus
Indkørsel samt to mindre teresser og en sti,,,faktisk vil jeg gerne ha en god løsning rundt omkring et hus til et buget omkring 60-70 tusinde
have og brolægning
Et projekt rundt om hus have og sten til 60-80 k
brolægning
Vil godt ha et tilbud på sten og indkørsel omkring et hus..det må gerne være nogle der kan gå igang inden for relativ kort tids periode. Vil gerne ha i kigger ud så der kan laves en god plan så i kan lave det til en god pris...går ud fra der er grus under det gamle. Der er ca 20-30 cm til sokkel.
Brolægning af indkørelse
Arbejdet omfatter og planering. Jeg vil også gerne have prisen eksl. materialer.
Belægning
Laves indkørsel samt et mindre have areal.
Have om til terrasse
Det er en have med ral og planter samt lille terrasse med herregårdssten, som skal laves om til en stor terrasse med 30*60 fliser..
Ny terrasse
Jeg ønsker at få lavet en terrasse i min have hvor der kun er græs nu. Jeg ved intet om det, så jeg kan ikke svare på så meget, jeg ved bare at det ikke må være for dyrt da jeg er enlig mor til en handicappet dreng med bl.a autisme, så min økonomi er ikke så god. Men jeg vil gerne høre en pris og vide hvilke sten i tænker er billigst men også nemme at holde pæne. Hvis det er en god pris vil min veninde der bor på samme vej, også have lavet en.
Ombygning af to flisegange (lægning af nye fliser)
Ombygning af to flisegange (lægning af nye fliser) Jeg har to eksisterende flisestier, der skal ændres. De er på forsiden af vores villa fra henholdsvis fortorv og indkørsel til fordøren. Begge stier består af 50*50cm betonfliser. Den ene består af 16 enkelt fliser på række og den anden består af 11*2 fliser, altså en dobbeltrække. Samtlige 38 nuværende fliser skal tages op og stilles i indkørslen (tæt ved flisegangene). Der skal så laves to nye flisegange. En med 11*2 fliser stadig i 50*50 cm og en med 16*2 fliser også i 50*50 cm, totalt 54 fliser. Til projektet benyttes 54 (56) nye fliser som du gerne må levere (eller være behjælpelig med at få afhentet i Bauhaus). Jeg har ikke endeligt besluttet typen af fliser, men tænker alm. betonfliser med mindre du har et bedre forslag. Begge de to flisegange skal hæves i højden med ca. 6 cm, sådan at der ikke længere er et trin op til fordøren. Jeg ved ikke om dette udelukkende kan laves med mere sand, der stampes eller om der også skal ny jord på først. Under alle omstændigheder ønsker jeg, at dette er noget du også sørger for. For enden af den ene flisegang er der en mindre kantflise, der enten skal fjernes eller beskæres - da denne flisegang udvides fra en bredde på 50 cm til 100 cm (for at der er plads til en rollator eller kørestol) Opgaven skal udføres inden 1. november
Belægning af have, ca 45m2
Vil gerne have lave hele haven til sten, det vil sige ca 45m2. Der er intet krav om hvilke sten, bare det er 45m2 ens sten. Der ligger i forvejen en knap 15m2 stor terasse, som skal fjernes for at hele havens belægning bliver ens. Alt efter pris, kan det nok arrangeres at vi graver selv.
Indkørsel
brolægning af indkørsel, der er idag græs hvor indkørslen skal laves.
Brolægning til nyt hus
Til et nyt hus ønskes belægning hele vejen rundt om huset samt terrasse og indkørsel. Der er lagt og stampet sand (Stabilgrus i indkørsel) og der mangler kun afretningssand. Kan sagtens selv bestille og få leveret materialerne hos fc-beton.
Anlæg af terrasse på ca. 50 m2
Vi bor i et lejet enderækkehus. Der er lidt fliser og græs i haven i dag, som skal fjernes. Måske også et mindre træ. Vi vil gerne have et tilbud på, at få alt ordnet. Altså også at få fjernet fliser og græs. Der er bøgehæk omkring haven men mulighed for mindre maskiner, at komme helt ind i området og også ind i haven (måske noget af hækken skal væk, men det er også ok).
Indkørsel
Vi ønsker at få lagt lidt ekstra indkørslen i forbindelse med den eksisterende.
Lægning af to rækker fliser
Jeg skal blot have lagt to rækker sten mere på min terasse. Jeg har gravet ud, og der er lidt sand på, men der mangler stadig noget. Fliserne er ca 30 x 30 x 5.
Byggetilbud.dk ©