Få tilbud fra blikkenslagere i Børkop og Spar penge Indtast din opgave, og modtag online tilbud i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 318.749 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Radu skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opgave i køkkenet re…
for opgaven Opgave i køkkenet re…
Alt gik fint
Flemming skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
for opgaven Anlægsgartner Ølsty…
Flot arbejde, leveret til aftalte tid
Jes skrev en bedømmelse af MK Tømrer og Tag…
for opgaven Træterrasse
for opgaven Træterrasse
Rigtig flot resultat, som blev udført som vi aftalte.
Ole skrev en bedømmelse af Jacob Bach
for opgaven VVS Kirke Såby
for opgaven VVS Kirke Såby
Brug ALDRIG denne mand, jeg havde en aftale med Jacob Bach ( jb) jeg havde en aftale med ham om udskiftning til en ny 110 l metro vandvarmer incl. nedtagning af gammel, pris 14.000 kr "Vi kommer på tirsdag ingen problemer i det " tirsdag kl 10,00 kører der en gammel Passat ind på min adresse med 2 ældre herrer som på ingen måde kunne gøre sig forståelig på hverken dansk, engelsk eller tysk, men med fagter gjorde mig opmærksom på at de havde en vandvarmer i bilen, bag i bilen befandt der sig ganske rigtigt en vandvarmer, med en bule i siden og gammelt pakgarn på rørene, det var ikke det vi havde aftalt, så jeg tog straks kontakt til jb hvor jeg forklarede ham problemet både med de udenlandske personer og den vandvarmer de kom med, jb påstod hårdnakket at det var en ny vandvarmer og havde lidt svært ved at forklare hvorfor der sad gammelt pakgarn på rørene, jeg valgte at ophæve vores aftale da jb ikke leverede den aftalte vare og ydelse, efterfølgende har jeg modtaget en faktura på 9.375 kr. fra et firma Krokodille for tabt arbejdsfortjeneste, et firma som jeg i øvrigt ingen kendskab har til ej heller ingen aftaler har med, sagen kører nu gennem min advokat. Så hvis i ikke vil fuppes så hold jer fra jb.
Stephanie skrev en bedømmelse af BH Byg v/Benjami…
for opgaven Skift af tagsten
for opgaven Skift af tagsten
Ja han var fantastisk at arbejde med. Fulgte også op bagefter på hvordan det gik. God kommunikation og hurtig til sit arbejde. Lavede endda mere end der var aftalt fra starten. Vil helt sikkert bruge ham igen og anbefale ham videre.
Michael skrev en bedømmelse af Stige Malere ApS
for opgaven Maler Kalundborg
for opgaven Maler Kalundborg
Ingen aftaler blev overholdt, arbejdet tog tre gange så lang tid som lovet. Fik en lille rabat til slut, men alt i alt en virkelig ubehagelig oplevelse.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

H. C. Smede ApS, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Brejning Blikkenslager & Vvs Forretning V/Jørgen Rossau Lynggaard Petersen, 70807080 BørkopFå et tilbud !
Trekantens Oliefyrservice Fredericia Aps, 70807080 BørkopFå et tilbud !
BMJ Interprise, 70807080 BørkopFå et tilbud !

Blikkenslager Børkop

Blikkenslager Børkop; Få de bedste priser gennem Byggetilbud.dk. Indtast dine ønsker, og allerede samme dag har du online tilbud fra blikkenslagere i Børkop. Gode og billige blikkenslagere.

Få en billig blikkenslager i Børkop med anbefaling

Hvad end du er på jagt efter den billigste blikkenslager i Børkop, eller om du blot skal bruge en blikkenslager her og nu, kan du benytte dette system. Når du indsender din opgave, vil interesserede blikkenslagere byde over nettet. Dette sikrer dig et bredt udvalg af gode billige priser, og en god service. Efter opgaven er udført, har du mulighed for at bedømme blikkenslageren og give din mening til kende. Bemærk, at uanset om du bor i Børkop eller en anden by, kan du bruge denne service, da den er landsdækkende.

Blikkenslagere i Børkop giver tilbud

Som hovedregel vil blikkenslagerne i Børkop give en fast pris gennem systemet. Såfremt din opgavebeskrivelse er mangelfuld eller der er specifikke spørgsmål som skal besvares før der kan udregnes en pris, vil blikkenslageren skrive til dig gennem systemet og stille sine spørgsmål her. Bemærk, at din opgave ikke udelukkende bliver sendt ud til blikkenslagere i Børkop. Alle blikkenslagere som opererer i Børkop kan få lov at byde, men hvor blikkenslageren selv bor, er i virkeligheden irrelevant. En blikkenslager laver bl.a

  • Rør
  • Tagrender
  • Afløb
  • Skifertag

Eksempler

Inddækning
Inddækning mellem udestue og tag + tagrender skal skiftes. Den eksisterende indækning er lavet fra tag til tagrende og fra udestuetag til tagrende. "Samlingen" kan ikke længere stå for de kraftige regnskyl der kommer med mellemrum. Kun seriøse håndværkere er velkommen. Ring for aftale før besøg. Hej alle blikkenslagere i dette forum. Med den iver og aktivitet der har været blandt Jer, er min konklusion den, at blikkenslager forretningerne i Danmark går forrygende. Jeg har en opgave som jeg har lagt i dette forum, for derved at få et godt tilbud fra een eller flere af mestrene. Jeg har modtaget 1 ( een ) henvendelse fra Christian Møgelhøj, og mange tak for det. Du har åbenbart så travl at du ikke engang kan overse tid til at ringe for at lave en aftale - så du kan komme og se hvilken opgave det drejer sig om. Ingen andre blikkenslagere har meldt sig, og mit tag / inddækning er stadig utæt - øv - øv - øv. En anden tanke jeg fik var den at blikkenslager mestrene ikke har mandskab nok til at man kan overkomme opgaven. Mon ikke der går en enkelt eller 2 svende ledige som gerne vil i arbejde. Jeg bad om at det kun var seriøse henvendelser der havde interesse. Er der virkelig ingen blikkenslager mestre her i trekantområdet som kan lave en taginddækning. Det kan da ikke passe. Ring til mig på 53569276 - så er der job til dit firma, og måske en ny svend kan få arbejde ( en dags tid eller 2 - men mange bække små :-) - Ring nu for pokker ! mvh Gert Jensen
Blikkenslager (tagrender, skiffertag, kobbertag m.m.) Børkop
To taghætter skal angiveligt skiftes, eller have nye hætter over sig, på taget over badeværelset. Huset har fladt/let skrånende hældning og er med tagpap. Det drypper fra de to ventilationshuller i loftet, når det regner og blæser. Dråber er set løbe på indersiden af ventilationsrør, hvorfor teorien er at hård vind presser regnen ind under hætten og dermed ned gennem røret til badeværelset. Der er tale om et hus med 1. sal.
Blikkenslager (tagrender, skiffertag, kobbertag m.m.) Børkop
1 Tagrender og 4 nedløb på Stål hal gamle rende jern må benyttes. 50 meter 2 Tagrende og 4 nedløb på Stald bygning tilsluttes til 110mm rør side 1 meter 24 og 2 nedløb tilslut til 110mm Side 2 meter 14 og 2 tag nedløb tilslutning til 110mm 3 Tagrender på Garage 22 meter gård 2 nedløb I samma matriale som stald bygning evt alu zink der allerede har tagrender render er bredere.
Blikkenslager (tagrender, skiffertag, kobbertag m.m.) Børkop
Udskiftning af tagrender og 4 nedløbsrør på vinkelvilla fra 1973. Ca. 60 meter i alt gerne plast. Det er skjulte tagrender.
Byggetilbud.dk ©